اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام یه رمان بود برای خیلی سال پیشه ولی دیونه شدم اسمش یادم نمیاد
فکر میکنم دختره و پسره دخترعمو و پسرعمو بودن بعد مادر پدر دختره فوت شده بوده و با خانواده عموش زندگی میکرد و یه پسرعمو داشت که از این دختره انگاری خوشش نمیومد در ظاهر و بهش بی محلی میکرد یادمه یه جاش دختره خونه مجردی پسره بود و پسره دختره رو تو اتاقش زندانی میکنه دختره ام با پارچه طناب درست میکنه از تراس خونه میره تراس طبقه پایینی که از شانسش اونم دوست پسره بوده
و تنها چیز دیگه ای که ازش یادمه یه بار پسره مونده بود خونه خودشون و با گیتار داشت اهنگ از خواب برگشتم به تنهایی پل میزنم از تو به زیبایی رو میخوند
ممنون میشم اگه یادتون هست بهم بگید اسم رمان چیه

داستان درباره دختری از یک خانواده بسیار ثروتمند است که توسط بهروز ربوده می‌شود. پس از آزادی، دختر دچار فروپاشی روانی شده و به هیچ‌وجه حرف نمی‌زند. خانواده از روانشناسان زیادی ناامید شده‌اند تا اینکه یک روانشناس پخته و حرفه‌ای وارد زندگی او می‌شود. در اولین ملاقات، دکتر برای اینکه دختر را مجبور به واکنش کند، به پنجره‌ای که باران به آن می‌خورد نگاه کرده و می‌گوید: "چه برف قشنگی می‌باره"؛ دختر با شنیدن این حرفِ اشتباه، سکوتش را می‌شکند و می‌گوید: "بارونه"، اما بلافاصله از ترس بهروز جلوی دهانش را می‌گیرد. چون بهروز اذیتش میکرده مثلا بـر×ه×ن×ه بوده...کتکش میزده و اجازه حرف زدن نداشته

یه رمانی بود که دختره دکترای حسابداری داشت و توی شرکت دارویی کار میکرد و این دختره خرج آور خانواده بود و مادرش بیماری قلبی داشت و این دختره برای انجام قرارداد و خرید از شرکت خارجی میده خارج و با مدیر شرکت خارجی مذاکره کنه که مشخص میشه نیمه ایرانی هست و کمک عاشق هم میشن و ازدواج میکنن

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)
سلام دنبال یه رمانم که دختره از بچگی ازش سو استفاده ج×ن×س×ی شده و وقتی یه نفر برای انتقام از اربابش میره و اربابه رو میکشه دختره رو پیدا میکنه و با خودش میبره و کمکش میکنه، دختره حتی بلد نبوده حرف هم بزنه و کم کم یادش میده و عاشقش میشه

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)
سلام دنبال رمانی هستم که درباره یه دختره که از بچگی سو استفاده ج×ن×س×ی ازش شده و مردی که میاد قاچاقچی که ارباب دختره هست رو میکشه و دختره رو میبینه و با خودش میبره و دختره حتی بلد نبوده حرف بزنه، مرده کمکش میکنه و حتی میفرستید خارج تا درس بخونه و عاشق هم هم میشن

یه رمان بود که دختره چادری بود و همسایه پسره و تو یه آسایشگاه کار میکرد همراه با دوستش و پسره هم با چادری بودنش مشکل داشت و یه بار که دختره و دوستش میخواستن از بغل اونا رد شن پسره و دوستش که داشتن ماشین میشوستن پسره رو دختره شلنگ آب رو گرفت و پسره یه بار با آب داغ سوخت و دختره که پرستار بود ازش مراقبت کرد و پسره و مادربزرگش تو خونه باهم شیرازی حرف میزدن و یه بار دوست پسره و پدرش پدر دختره رو به دزدی از خونه شون متهم کردن

سلام من این رمان رو در حال حاضر دارم میخونمش با اسمه حکم اجباری
شما کاملشو از کجا خوندی ؟؟
سلام شما از کجا دارین می خونین اموانش هست لینکش و برا بزارید

سلام اسم رمانی رو میخوام که دختره از خانواده حدا زندگی میکنه با دوتا دختر که از مردها فراری هستن ویک مزون لباس دارن و یه پسره پولدار که خانواده آنها ترکیه هستن عاشقش میشه دختره و پسره با هم صیغه میشن پسره به دختره گفته عقیم هستم
سلام منم دنبال این رمان هستم اسمشو پیدا کردین؟؟
مشابه این رمان اسمش قبل از شروع هست ولی من دنبال این زمان که شما خلاصش گفتین هستم اگه پیدا کردین اسمشو اینجا هم بزارید ممنون