اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

📝 متن برای کپی و ارسال در انجمن:

---

سلام. دنبال اسم یه رمان اینترنتی فارسی هستم که حدود ۱۰-۱۲ سال پیش از تلگرام یا لاین دانلود کردم و تو گوشی خوندم.

خلاصه داستان:

· فضای داستان: دانشگاه تهران
· دو پسر دانشجو، دوست هم: یکی پولدار (ماشین داره)، یکی نسبتاً فقیر (خونه اجاره کرده)
· پسر پولدار با یه دختر دانشجو توی دانشگاه آشنا میشه و عاشق هم میشن
· دختر میره شمال (ویلا). مادر دختر با حیله و به اسم دخترش، پسر رو به اون ویلا میکشونه تا باهاش رابطه برقرار کنه
· پسر متوجه میشه و به مادر دختر دست رد میزنه
· یه فلشبک تو داستان هست: پسر با یه پیرمرد آشنا میشه که از عشقش به همسرش براش تعریف میکنه
· مادر دختر با دخترش تماس گرفته و گوشی روشن مونده، دختر همه چی رو میشنوه
· دختر به پسر زنگ میزنه و میگه: «تو در این آزمون قبول شدی»
· دختر میگه میخواد خودکشی کنه و خودش رو در دریا غرق میکنه

اگر کسی اسم رمان رو میدونه، لطفاً بگه. ممنون.

---

📝 متن برای کپی و ارسال در انجمن:

---

سلام. دنبال اسم یه رمان اینترنتی فارسی هستم که حدود ۱۰-۱۲ سال پیش از تلگرام یا لاین دانلود کردم و تو گوشی خوندم.

خلاصه داستان:

· فضای داستان: دانشگاه تهران
· دو پسر دانشجو، دوست هم: یکی پولدار (ماشین داره)، یکی نسبتاً فقیر (خونه اجاره کرده)
· پسر پولدار با یه دختر دانشجو توی دانشگاه آشنا میشه و عاشق هم میشن
· دختر میره شمال (ویلا). مادر دختر با حیله و به اسم دخترش، پسر رو به اون ویلا میکشونه تا باهاش رابطه برقرار کنه
· پسر متوجه میشه و به مادر دختر دست رد میزنه
· یه فلشبک تو داستان هست: پسر با یه پیرمرد آشنا میشه که از عشقش به همسرش براش تعریف میکنه
· مادر دختر با دخترش تماس گرفته و گوشی روشن مونده، دختر همه چی رو میشنوه
· دختر به پسر زنگ میزنه و میگه: «تو در این آزمون قبول شدی»
· دختر میگه میخواد خودکشی کنه و خودش رو در دریا غرق میکنه

اگر کسی اسم رمان رو میدونه، لطفاً بگه. ممنون.

---

کپی کن و بچسبون. موفق باشی! 😊

سلام من دنبال یه رمانم که قبلا یکمشو داخل تلگرام خونده بودم اسم شخصیت هارو یادم نمیاد اما داستانش اینطوری بود که
دختره شوهرش فوت کرده بود و ازش میخواستن با برادر شوهرش ازدواج کنه ولی دختره از برادرشوهرش میترسید چون شب عروسیش بهش ت×جـ×ـا×و×ز× کرده بود ولی پسره هیچی یادش نبود دختره یه پسر هم داشت که از برادرشوهرش بود و شوهر دختره هم خبر داشت که این بچه برادرشه

سلام ، رمان در مورد یه پسر مظلوم بود که بخاطر انتقام و دعوای خانوادگی عموش اونو توی انبار یا گاراژ دقیق یادم نیس خفت میکنه و با پنجه بوکس به حد مرگ کتکش میزنه بعدها عاشق یه دختر میشه وچون فکر میکرده به خاطر کتکها نابارور شده نمی‌خواست با دختره ازدواج کنه

آخرین ویرایش:
دختره پنج یا شش ساله بود ولی پسره جوان بود که وقتی بزرگ میشن عاشق هم میشن

سلام یه رمانی بود توش یه شخصیت به اسم شهاب بود
بعد این دختره قبلا عاشق یه شخصی به اسم آرین بود و با آرین کات میکنه و خلاصه دختره میره سرکار وتو آسانسور شهاب (رییس شرکت)میبینه و شهاب خیلی عاشقش میشه
بعد اینا سفرکاری میرن والیبال بازی میکنن فلان
بعدا شهاب بهش میگه من میدونستم تو‌همیشه یه غمی داری ولی نمیدونستم چرا
بعد اینا عاشق هم میشن ازدواج میکنن
میگذره یه زمانی بعد میرن فرودگاه یکی از فامیلا شهاب استقبالش یهو دختره میبینه طرف آرینه و از حال میره بعد دیگه میرن خونه و مهمونیو

توروخدا برام پیداش کنننننن بگو اسمش چی بود رمان عاشقانه ایرانی بود

سلام دنبال یه رمانم که دختره بود متوجه میشه شوهرش یا نامزدش دقیق یادم نیست بهش خیانت میکنه بعد از اون جدا میشه(نمیدونم پسره میمیره یا جدا میشه ازش فقط)بعد با دوست پسره که دکتز زنانه ارتباط میگیره و عاشق هم میشن

رمانی بود که دختره شب عروسیش به خاطر یه خال بی آبرو میشه و با یه پسر عرب ازدواج می‌کنه
اسمش چیه

رمانی بود که دختره شب عروسیش به خاطر یه خال بی آبرو میشه و با یه پسر عرب ازدواج می‌کنه
اسمش چیه

سلام به رمان بود که مرده بازیگر بود یا خواننده خلاصه مشهور بود و عکسهاش با یه دختر پخش میشه و مجبور میشه اونو عقد کنه بعداً هم عاشقش میشه میدونین اسم رمانو؟