اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)
سلام کسی اسم این رمان رو میدونه من داخل روبیکا خوندمش
داستان درمورد ی دختری هست که اسمش تینا هست پولداره بعد ی برادر داره ک اسمش تیام هستش ی دختر حاله دارن ک اسمش دقیق نمیدونم فک کنم سحر یا زهرا بود تیام خونه مجردی داره بعد تینا میگه ب خانوادش ک میخواد بره پیش برادرش وقتی میره میبینه رفیق تیام از خارج از کشور اومده و اونجا میخواد بمونه ولی در واقعیت اومده از تیام انتقام بگیره اگه میشه کمکم کنید اسمشو پیدا کنم

سلام
کسی میدونه اسم این رمان چیه برادر دختره عاشق میشه میخواد ازدواج کنه ،شرط خانواده عروس اینه که خواهر اون پسر باید با برادر عروس ازدواج کنه
دختره هم چون برادرش رو دوست داره با وجود مخالفت پدرش قبول میکنه
بعد مادر پسره ،دختره رو میبره ازمایش بکارت .........
بعد یه مدت دختره عاشق پسره میشه ولی میفهمه خانواده پسره با نقشه این کارو کردن و منتظرن اینا بچه دار شن و بعد دختره رو طلاق بدن ،البته پسره نمیدونه اینارو
میشه اسمشو بگید

سلام دنبال یه رمان میگردم اسم شخصیت ها یادم نیست، دختره داستان وضع مالی خوبی ندارم یه روز کنار خیابون یه دختر سوار ماشینش می‌کنه میبرش خونه بهش آموزش میده که چجوری راه بره غذا بخوره لباس بپوشم بعد به خونوادش نشونش میده میگه این دوستمه، همونجا میمونه زندگی میکنه،و عاشق پسر خونواده میشه باهم ازدواج میکنن ،بچه دار میشه، بعد از مدتی مشخص میشه دروغ گفته راجب خونوادش و فقیر بوده، از خونه بیرونش میکنن بچش ازش میگیرن، بعد از جدایی دختره حامله بوده ،ک مخفی می‌کنه از شوهرش، و بهش ارث میرسه بچش رو بزرگ می‌کنه شوهرش پیداش می‌کنه مشخص میشه دختردایی‌ پسره هست،
خیلی دنبالشم، لطفاً بهم اسمشو بگید 😭

سلام دنبال رمانی هستم که دختری دفتر خاطراتت مادربزرگش رو میخونه مادربزرگش دختر یه خان بوده و و مادرش روس، دختره در جوانی عاشق چوپان پدرش میشه اما برادرای دختره به اون چوپانه چندتا گوسفند و یه زن از قشر خودش میدن و براش عروسی میگیرن و خواهراشونو به زور میدن به یه خان که ۱۸ سال ازش بزرگتره، خان زن داره اما زنش مریضه، اسم یکی از نقشای اصلی آساره بود، خیلی رمان جذاب و زیباییه اما
متاسفانه اسمشو یادم رفته

عزیز این رمان اسمش ماتیک هست... همچنان تموم نشده و تا پارت 556 توی کانال تلگرام پارت گذاری شده
نه این رمان در مورد محیا و علی نیست

سلام من تقریبا ی سال پیش ی رمان خوندم درباره ی ی دختری هست که بعد از فوت پدرش صاحب دانشگاه میشه ولی به عنوان ی دانشجو میره تا کسی نفهمه اون صاحب دانشگاهش هست بعدها با ی پسر اوکی میشه و بهش میگه داداش و بعدش هم میشه که مدیر اصلی دانشگاه تو دانشگاهش مواد جابه جا می کنه لطفا اسمش رو اگه می دونستید بگید ؟؟؟

کژال یعنی دختری با چشمای آهویی! و ارباب عمارت به اسم تیرداد که به زور باهم ازدواج میکنن برای اوردن وارث که بعد از مدت چند روز عاشق هم میشن

اسم این رمان الهه هوس هست بچه ها

سلام اقا من دنبال یه رمان میگردم که دختره پرستار یه کی میشه که از بچگی تو کما بوده بعد وقتی هم که بهوش میاد با اینکه بزرگ شده تو سن بچگیش مونده و وابسته دختره میشه باقیشم یادم نیس😂

سلام کسی اسم این رمان رو میدونه من داخل روبیکا خوندمش
داستان درمورد ی دختری هست که اسمش تینا هست پولداره بعد ی برادر داره ک اسمش تیام هستش ی دختر حاله دارن ک اسمش دقیق نمیدونم فک کنم سحر یا زهرا بود تیام خونه مجردی داره بعد تینا میگه ب خانوادش ک میخواد بره پیش برادرش وقتی میره میبینه رفیق تیام از خارج از کشور اومده و اونجا میخواد بمونه ولی در واقعیت اومده از تیام انتقام بگیره اگه میشه کمکم کنید اسمشو پیدا کنم
توروخدا جوابمو بدید من خیلی منتظرم تا جوابمو بدید