اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام رمانی بود که دختره مجبور میشه با برادر شوهرش ازدواج کنه چون شوهرش مرده بعد از پسره فرار میکنه بعد یه دوقولو به دنیا میاره از برادر شوهرش ویک پرستار میگیره ولی پسره به پرستاره پول داده هم از بچه ها مواظبت کنه هم بزاره بچه هاشو ببینه لطفت راهنمایی کنید

سلام یک رمان هست ک دختره کمی بی پوله و اینا و پسری ک اسمش یادم نیست اما اسم بردرش شهابه ک دختره تو سوپری این داداشه کار میکرده و ب شهاب اعتناد میکنه و سفته هاشو امضا اینا میکنه و شهاب جیم میزنه و دختره میمونه و کلی بدهی اما بعدش میره سراغ باباهه و پسره ک اونام بش میگن صیفه داداش شهاب شو اونم میشه و اخرش ازدواج میکنن دختره پرورشگاهیم بوده فک کنم

سلام
دنبال اسم رمانیم که شخصیت دختر داستان از یه خانواده مافیایی و گنگ ایتالیایی بود،شخصیت پسر داستان ایرانی بود و به عنوان محافظ برای اون خانواده کار می کرد،انقدر این پسر خفن بود که خانواده دختره خیلی قبولش داشتن،همین باعث میشد دختره بیشتر ازش متنفر باشه،شروع این رمان هم به این صورته که؛وقتی پسره رفته بود به اسب های گرون خانواده داخل اسطبل سر بزنه،داخل امارت کلی تیر اندازی میشه وقتی پسره خودشو میرسونه میبینه همه مُردن،میاد که بره بیرون دختره پاشو میگیره و درخواست کمک می کنه اگه اشتباه نکنم،پسره هم برش میداره و از اونجا فرار می کنن و طی مسیر فرارشون با هم داستان های جالبی دارن...پلیزززز یکی برام اسمشو پیدا کنه،مال خیلی سال پیشه و حتی اسمای شخصیتاشونم یادم نمیاد!دختره از ارتطباط برقرار کردن میترسید و واژینیسیموس هم داشت!

سلام رمان آیسل و کیان رو از کجا پیدا کنیم؟یک رمانی که که آیسل پور درمیاره برای پدرش که معتاده و کیان میاد تا بدهیشو از پدر آیسل یعنی منوچهر بگیره ولی باباعه بچای پول دختره رو بهشون میده بعد یه مدت هی باهاش بد رفتاری میکنه و اینا که بعد باهاش ازدواج میکنه و ... من نمیدونم از کجا پیدا کنم این رمانو راهنماییم کنید
اقا کسی اسم این رمانو میدونه؟ لطفا جواب بدین؟

سلام یه رمان خونده بودم اسم دختره فکر کنم دلارام بود و دانشجوی عکاسی بود بخاطر یه صحنه که قبلا دیده بوده از ازدواج میترسه و با یه پسری که ارثیشو میخواست بگیره ازدواج صوری میکنه

اسمشو هرکی میذونه لطفا بگه ممنون 🙏🏻😍
سلام یه رمان خونده بودم اسم دختره فکر کنم دلارام بود و دانشجوی عکاسی بود بخاطر یه صحنه که قبلا دیده بوده از ازدواج میترسه و با یه پسری که ارثیشو میخواست بگیره ازدواج صوری میکنه

اسمشو هرکی میذونه لطفا بگه ممنون 🙏🏻😍
اگه اسمش فهمیدی به منم بگو

سلام من یه رمانی خونده بودم
که یه دختری با دوستش میره پاساژ همونجا با دوتا پسر آشنا میشن ، اسم پسره عرشیاست شمارشو به دختره میده خلاصه دختر و پسر باهم‌دوست میشن (دختر عاشق پسرست)
(دختر هم به نقاشی علاقه داره ، و به یه پرورشگاهی هم سر میزنه و از یه بچه کوچولویی خوشش میاد و دلش میسوزه که این پسر کوچولو نابیناست)
تا اینکه خبری بهش میرسه که عرشیا داره ازدواج میکنه ، دختره شب بدون اینکه به پدر و مادرش بگه سوار ماشین پدرش میشه و به مراسم میره و عشقشو میبینه تحمل اون فضا رو دیگه نداشت توی برگشت با یه کامین تصادف میکنه و دختر هم نابینا میشه

سلام رمان آیسل و کیان رو از کجا پیدا کنیم؟یک رمانی که که آیسل پور درمیاره برای پدرش که معتاده و کیان میاد تا بدهیشو از پدر آیسل یعنی منوچهر بگیره ولی باباعه بچای پول دختره رو بهشون میده بعد یه مدت هی باهاش بد رفتاری میکنه و اینا که بعد باهاش ازدواج میکنه و ... من نمیدونم از کجا پیدا کنم این رمانو راهنماییم کنید
اسم رمان از جنس اقلیما اسم شخصیت ها تو رمان اصلی فرق داره ولی داستان همونه

سلام
یه رمانه پسره خانوادشو از دست داده میخواد انتقام مرگ خانوادشو از دختر قاتل بگیره دخترو هر روز شکنجه میکنه یکی از اون شکنجه ها ناخون های دخترو میکشه و بعد از چند وقت که دخترو ازار میده
سلام
رمان دو مرد خشن من رو چک کنید

سلام من دنبال یه رمان می‌گردم که دختر با دوستاش شمال میرن اونجا با چند تا پسر آشنا میشن که اونجا به دختر رابطه برقرار و فردا با پسرا فرار میکنن وقتی دختره برمیگرده حامله میشه