اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

اسمشو یادم نمیاد فقط اینکه دختره عاشق شوهر خالش شد که بعدش خالش و پدر ومادرش تصادف کردن وفوت شدن و آخرشم با شوهر خالش ازدواج کرد

کسی اسمشو میدونه؟

درباره ی دو تا خواهر (دوقلو) بود که برای اینکه زنده بمونن همه جا خودشونو یه نفر جا میزنن .(مثلا یبار که گشنشون بوده و پول یک پرس غذا داشتن یکیشون میره داخل رستوران غذاشو تا نصفه میخوره بعد میره بیرون بعد خواهرش میاد نصفه دیگه غذا رو میخوره و جفتشون سیر میشن) تو یه خونه که صاحبش پلیسه خدمتکار میشن و پلیسه به هوای اینکه یه دختر رو فقط استخدام کرده بهش یه اتاقمیده و دو تا خواهر با هم تو اون اتاق زندگی میکنن . پلیسه برای ماموریتش که باید یه خلافکار رو بگیره از خدمتکارش استفاده میکنه و اون رو میفرسته به خونه ی اون مجرمه (رییس باند خلاف) اون دو تا دختر با هم این ماموریت رو انجام میدن. و این پلیسه یه دوستی داره که اونم پلیسه با هم از اون دختره محافظت میکنن.

سلام من دنبال رمانی میگردم ک دختر داخل یه شرکت کار میکنه ک عاشق رئیسش میشه و این پسر هم یه برادر دیگه داره این دوتا پسر کُرد هستن و بعدا رئیسه سرطان میگیره و شرط میزاره ک دختر با برادارش ازدواج کنه
اسطوره بود اسمش

سلام دنبال یه رمانم چند سال پیش خوندم یه دختره با مادرش زندگی میکرد تنها ولی مادرش دوست پسر داشت مادرش میخواد بره مسافرت یکی از دوست پسرهاش میاد خونشون که مراقب دخترش باشه تو نبود مادره ولی اینا باهم کل کل داشتن و عاشق هم میشن اما مادره ک برمیگرده میگه از پسره حاملس یه همین چیزایی بود کسی میدونه اسمشو
دوسان کسی این رمان و نمیدونه اسمشو؟؟؟

سلام ،به رمان خونده بودم که یه دختری رو به یه خلافکار میفروشن اسم خلافکاره آراد بوده در واقع این خلاف کاره پلیس مخفی بود توی اون باند و با پلیس همکاری داشته،دخترع یه دوستی ب اسم لیلا داشته که حلو چشمش میکشنش،پسره هم مشکل معده داشته،رمان پلیسی بود فکر میمنم اکه کسی اسمشو میدونه ممنون میشم بکه

سلام من دنباله یه رمان میگردم دو تا خواهر دو قلو بودن برای اینکه بتونن زنده بمونن خودشونو یه نفر جا میزنن و هر از گاهی جاشونو با همدیگه عوض میکنن . تو یه خونه که صاحبش یه پلیسه شروع به کار میکنن (خدمتکار ) پلیسه که فکر میکنه یک نفر رو استخدام کرده . برای یکی از ماموریت هاش از دختره استفاده میکنه تا بتونه مجرمو بگیره . این پلیسه یه دوستی داره که با هم از این دختره(دو تا دختر البته )محافظت میکنن.
اون مجرم هم یکی از دخترارو میشناسه و میخواد...
سلام ،به رمان خونده بودم که یه دختری رو به یه خلافکار میفروشن اسم خلافکاره آراد بوده در واقع این خلاف کاره پلیس مخفی بود توی اون باند و با پلیس همکاری داشته،دخترع یه دوستی ب اسم لیلا داشته که حلو چشمش میکشنش،پسره هم مشکل معده داشته،رمان پلیسی بود فکر میمنم اکه کسی اسمشو میدونه ممنون میشم بکه
اسم رمانی که دنبالشی (حصار تنهایی من )

سلام
دنبال رمانی هستم که دختره توسط پدرش که معتاد بوده فروخته میشه به پسری که فکر کنم(مسعود نام بود )اون پسر میارتش خونه اما پدر پسره متوجه میشه و مانعش میشه پدر پسره یک هکر فوق العاده با ضریب هوشی فوق العاده بود بعد متوجه میشه دختره هم ضریب هوشیه عالی داره و به دختره کمک میکنه که هکر فوق العاده ای بشه و و اسم دختره وقتی هکر میشه تو دنیای مجازی (سایه شب )هستش بعد از اینکه دختره قوی وپولدار میشه دوستای برادرش رو که خیلی باهاشون خوب بودرو پیدا میکنه و باهم یک گروه میشن واین دختر رئیسشون میشه و خیلی پیشرفت میکنه و.......
اگر اسمش رو میدونید ممنون میشم کمک کنید
ریما

سلام دوستان دنبال یک رمانیم پسره مادرش رو توی تصادف از دست میده یک برادر داره به اسم مهیار بعد پدرشون زن میگیره اسمشم شهین هستش و پسره می‌ره خارج بعد هفده سال میاد ایران و می‌ره خونه مادر بزرگش اونجا با خدمتکار مادر بزرگش آشنا میشه به اسم ترنم . اسمش رو اگه میدونید بگید

یه رمان که دختره ۱۹سالشه براش خواستگار میاد و دختره الکی میگه من دوست پسر دارم و باباش بعد با کمربند میزندش دختره فرار می‌کنه از خونه و می‌ره تویه شهر عجیب غریبه به نام موکحم ک اسم ارباب اون شهر شاهان بوده
هرکس اسم رمانشو می‌دونه بگه لطفا
مغرور عاشق کش

سلام دنبال یه رمان مذهبی هستم دختره اسمش گلیه و حافظه اش و از دست داده یه پیر زن ادعا میکنه مادربزرگشه و اونو میبره پیش خودش حالا گلی عاشق معلم روستا میشه و با هم نامزد میکنن با پسره میرن شهر برای خرید عقد که اونجا تو یه مغازه یه پسر اونو میبینه و بهش میگه شبنم لطفا برام پیداش کنید🙄🥺🥺