. . .

معرفی نعناع

تالار گیاهان

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
147
نوشته‌ها
1,024
پسندها
1,187
امتیازها
313
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #11
?~?ترکیبات نعناع?~?

نعناع دارای ماده ای بنام منتول می باشد که ایجاد احساس خنکی در دهان می کند . مقدر منتول در نعناع بسته به نوع آن از 35% تا 55% تغییر می کند که البته اگر نعناع دیر کنده شود مقدر منتول آن تا حدود 30% پائین می آید .
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
123

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین