- شناسه کاربر
- 13
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-26
- موضوعات
- 147
- نوشتهها
- 1,024
- پسندها
- 1,187
- امتیازها
- 313
- محل سکونت
- 💙~☆خیال☆~💙
?~?ترکیبات نعناع?~?
نعناع دارای ماده ای بنام منتول می باشد که ایجاد احساس خنکی در دهان می کند . مقدر منتول در نعناع بسته به نوع آن از 35% تا 55% تغییر می کند که البته اگر نعناع دیر کنده شود مقدر منتول آن تا حدود 30% پائین می آید .
نعناع دارای ماده ای بنام منتول می باشد که ایجاد احساس خنکی در دهان می کند . مقدر منتول در نعناع بسته به نوع آن از 35% تا 55% تغییر می کند که البته اگر نعناع دیر کنده شود مقدر منتول آن تا حدود 30% پائین می آید .