. . .

پزشکی میگرن

تالار بیماری ها

خدایـ جذابیتـ꧁꧂

رمانیکی خلاق
رمانیکی
شناسه کاربر
1685
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-03
موضوعات
43
نوشته‌ها
242
پسندها
1,860
امتیازها
194
محل سکونت
آتشگاه🔥

  • #1
مطمئناً شما در دوره‌ای از زندگی خود دچار ناراحتی سردرد شده‌اید. درد تپنده و تندی را که روال زندگی شما را مختل می‌کند و به نظر می‌رسد بهتر نمی‌شود به خاطر دارید؟ اکنون شدت و زمان آن درد را دو برابر کنید و آنچه شما می‌گیرید یک اختلال سر درد به نام میگرن یا سردرد میگرنی است.

میگرن با سردردهای ناتوان کننده تکراری متوسط تا شدید مشخص می‌شود. براساس بنیاد تحقیقات میگرن، سردرد میگرنی سومین بیماری شایع در جهان است. با وجود چنین شیوع بالایی، درک اندکی از علائم، علل و درمان آن وجود دارد.
بیشتر حملات میگرن از 4 تا 72 ساعت طول می‌کشد. اگرچه درمان موثر می‌تواند آنها را به چند ساعت کوتاه کند. از طرف دیگر، برخی از حملات میگرنی می‌توانند حتی بیش از 72 ساعت ادامه داشته باشند.

داشتن میگرن می‌تواند ناتوان کننده باشد و منجر به از دست دادن روزهای مدرسه یا کار، بهره‌وری کم در مدرسه یا کار، عدم توانایی انجام مسئولیت‌های خانه و از دست دادن فعالیت‌های خانوادگی، اجتماعی و اوقات فراغت شود.
احتمالا برای شما نیز این سوال مطرح شده است که علت میگرن چیست؟ باید توجه داشته باشید که هنوز علت اصلی آن ثابت شده نیست اما در علائم شناخته شده به عنوان حمله میگرنی، برخی از پزشکان معتقدند مغز افرادی که میگرن دارند نسبت به مغز افرادی که این بیماری را ندارد، در برابر محرک‌های محیطی مانند استرس یا اختلال خواب واکنش شدیدتری نشان می‌دهد.
هیچ درمان قطعی برای میگرن وجود ندارد، اما روشهای درمانی و شیوه زندگی می‌توانند به کاهش حملات در یک فرد کمک کرده و شدت حملات را کوتاه یا کاهش دهند.
به عنوان هشدار برای بسیاری از بیماران عمل می‌کند و نشانه میگرن است. هاله با اختلالات حسی مختلفی مشخص می‌شود که شامل موارد زیر است:

افکار گیج کننده
لکه‌های دیداری درخشان
خطوط زیگزاگ
لکه‌های کور یا حتی از دست دادن موقتی بینایی
علاوه بر طبقه بندی مبتنی بر هاله، انواع میگرن بیشتر تقسیم می‌شوند. چند نوع دیگر وجود دارد که عبارتند از:

مزمن
قاعدگی
همی پلژی
شکمی
همراه با هاله ساقه مغز
 
نام موضوع : میگرن دسته : بیماری ها

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین