. . .

آموزش كشكول

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


كشكول يك دسر تركيه اي و شبيه فرني است، اين دسر بيشتر در ماه رمضان نوشجان ميشود.
👈 دسر: آنچه که در پایان غذا میخورند مانند میوه، شیرینی وغیره..... یا پس غذا

مواد لازم:
✟شير یخ دو پيمانه
✟بادام آسياب شده نصف پيمانه
✟زرده تخم مرغ ۲دانه (یکدانه هم ميشه)
✟پودر هیل نصف ق چايخوري
✟آرد برنج يك ق غذاخوري
✟نشایسته جواری (سفيد رنگ) يك ق غذاخوري
✟قیماق دو ق غذاخوري سر پر
✟شكر چهار تا پنج ق غذاخوري

طرز تهيه:
آرد برنج و نشایسته را در نصف گیلاس شير یخ حل كنيد. زرده تخم مرغ را با هیل با چنگال مخلوط و به بقيه شير علاوه‌ كنيد و بعد پودر بادام و شكر را هم برایش علاوه‌ كنيد و تركيب شير و آرد برنج و نشایسته را هم همرایشان مخلوط كنيد. اين تركيب را روي شعله بگذاريد و مدام هم بزنيد تا به تیره گی فرني برسد و از روي شعله برداريد و دو ق سر پر قیماق برایش اضافه كنيد.
كشكول را در ظرف بريزيد و رویش را با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.
 
نام موضوع : كشكول دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین