. . .

آموزش فلافل

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

🍃مواد لازم

نخود نیم کیلو
سیر یک تادوحبه کوچک
پیاز یک عددکوچک
بادمجان رومی به مقدارلازم
ادویه، نمک، مرچ سرخ
کچالو یک عدد کوچک


ابتدا نخود را از شب تاصبح تر میکنید و بعد کچالو و نخود را باهم دوبار چرخ میکنید وبعد پیاز و سیر رنده شده و نمک و مرچ سرخ را اضافه میکنید مواظب باشید زیاد مرچ سرخ نزنید چون تنده و بعد بادمجان رومی میزنیدتاحدی که نخوداز خشکی بیرون بیاید زیاد نریزید که شل نشود ازهم بپاشه میتوانید مقداری بادمجان رومی رنده شده بریزید وسرخ کنید که امتحان کنید اگه باز فلافل تان سخت وخشک بود دوباره بادمجان اضافه کنید فلافل تان آماده س
نوش جونتان
 
نام موضوع : فلافل دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین