Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
🔷فلافل از جمله غذاهای نانی🍞 است که اصلیت آن به لبنان برمیگردد البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلیترین آن نوعی است که با نخود تهیه میشود
🔹اما فلافل ماش، عدس، بادمجان🍆، سیبزمینی و نخود نیز وجود دارد اما برای خوشطعمتر شدن این غذا باید به نکتههایی دقت کرد.
1⃣ برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل تر کنید و هر بار آب آن را دور بریزید.
🔹حتی میتوانید آن را چند بار بجوشانید🔥 و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ میشوند.
2⃣ بهترین ادویه برای تهیه این غذا، زیره است البته فرقی نمیکند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز.
🔹افزودن زیره به این غذا به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. در ضمن، میتوانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک🍃 اضافه کنید به این ترتیب غذایتان عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
3⃣ هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که آنها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا میرود.
🔹البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخودهای چرخ شده کمی از دانههای شکر درشتتر باشد.
4⃣ در صورت تمایل میتوانید به مایه فلافلتان تخممرغ 🍳بزنید زیرا اگر نخودها به خوبی چرخ شده باشند، دیگر برای چسبنده شدن آنها نیاز به افزودن تخممرغ نخواهد بود.
🔹درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن شود.
🔹اما فلافل ماش، عدس، بادمجان🍆، سیبزمینی و نخود نیز وجود دارد اما برای خوشطعمتر شدن این غذا باید به نکتههایی دقت کرد.
1⃣ برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل تر کنید و هر بار آب آن را دور بریزید.
🔹حتی میتوانید آن را چند بار بجوشانید🔥 و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ میشوند.
2⃣ بهترین ادویه برای تهیه این غذا، زیره است البته فرقی نمیکند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز.
🔹افزودن زیره به این غذا به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. در ضمن، میتوانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک🍃 اضافه کنید به این ترتیب غذایتان عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
3⃣ هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که آنها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا میرود.
🔹البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخودهای چرخ شده کمی از دانههای شکر درشتتر باشد.
4⃣ در صورت تمایل میتوانید به مایه فلافلتان تخممرغ 🍳بزنید زیرا اگر نخودها به خوبی چرخ شده باشند، دیگر برای چسبنده شدن آنها نیاز به افزودن تخممرغ نخواهد بود.
🔹درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن شود.
نام موضوع : هشت راز خوشمزه شدن فلافل
دسته : آموزش آشپزی