- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم کوکی رولی | |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
شکلات تخته ای | ۵۰ گرم |
برای تهیه کوکی رولی خوشمزه در ابتدای کار شکر را به همراه روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا تخم مرغ را به صورت جداگانه با چنگال هم زده تا از لختگی خارج شود، سپس به کاسه می افزاییم.
مواد را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.
در ادامه خمیر را درون یک کاسه مناسب گذاشته و روی آنرا با درپوش می پوشانیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به صورت نازک باز می کنیم. در ادامه خمیر را به صورت مربع های ۶ در ۶ برش زده و با پیتزا بر روی آن خط های موازی ایجاد می کنیم.
توجه داشته باشید خط های روی خمیر بیش از حد عمیق نباشند تا خمیر برش نخورد. در ادامه هر مربع را به کمک کاغذ روغنی رول می کنیم، سپس درون سینی فر می چینیم. حالا سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.
در ادامه اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم خنک شود، سپس با شکلات تزیین می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه کوکی رولی
دسته : آموزش آشپزی