. . .

آموزش طرز تهیه بیسکوییت پنیری

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • پنیر خامه ای 60 گرم
  • نمک 1/4 ق چای خوری
  • شکر کمی کمتر از 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/4 ق چای خوری
  • کره 85 گرم
  • آرد 1 پیمانه
  • شکلات چیپسی به میزان دلخواه
ابتدا تمامی مواد اولیه را چند دقیقه ای قبل از استفاده از آن ها در دمای محیط قرار دهید تا تمامی مواد مقداری با محیط هم دما شوند.
ظرفی را برداشته و سپس داخل آن کره ای که نرم شده است و به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بعد به آن شکر را هم اضافه کرده و آن ها را به وسیله هم زن برقی در یک جهت با یکدیگر مقداری ترکیب کنید و هم بزنید و بعد تخم مرغ را نیز شکسته و زرده آن را از سفیده آن جدا کنید و بعد زرده را نیز به ظرف اضافه کنید و آن را هم چند دقیقه ای با مواد به وسیله هم زن برقی هم بزنید و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن زرده تخم مرغ نوبت به اضافه کردن پنیر خامه ای به همراه وانیل و نمک است پس آن ها را هم به ظرف اضافه کنید خوب مجدد آن ها را هم به وسیله هم زن برقی با مواد ترکیب کنید تا تمامی مواد کاملاً با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.

آرد را نیز به صورت آرام آرام و در 3 مرحله به مواد داخل ظرف اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن آرد به ظرف ترکیب مواد را با یکدیگر به وسیله هم زن برقی در یک جهت هم بزنید و مخلوط کنید تا خمیر بیسکویت شما مقداری سفت و غلیظ تر و آماده شود. دقت داشته باشید در این مدت حتماً چندین بار مواد را دور گیری کنید تا هم تمامی مواد کاملاً ترکیب و مخلوط شوند و آرد به صورت گلوله ای داخل خمیر باقی نمانند و هم مواد بیسکویت شما به هیچ عنوان بوی زهم تخم مرغ نداشته باشند. بعد از آماده شدن مواد مقداری شکلات چیپسی را نیز در این مرحله به مواد اضافه کنید و آن را نیز با لیسک با مواد ترکیب و مخلوط کنید تا شکلات چیپسی در سراسر خمیر پخش شود.

برای پخت بیسکویت پنیری ابتدا فر را به مدت 15 دقیقه روی دمای 160 درجه قرار دهید تا داخل آن گرمم و آماده شود و در این مدت مواد بیسکویتی که آماده کرده اید را به شکل دلخواه خود قالب بزنید و یا با دست به آن ها شکل دهید و بعد سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکویت هایی که آماده کرده اید را مقداری با فاصله داخل سینی بچینید و سپس بعد از گرم شدن فر سینی فر را به مدت 10 دقیقه ای داخل فر قرار دهید تا زیر بیسکویت ها کمی طلایی شوند و بعد فر را به مدت 2 دقیقه روی حالت گریل قرار دهید تا روی آن ها هم برشته و آماده شوند و بعد زمان دهید تا تمامی بیسکویت ها خنک شوند و بعد آن ها را داخل ظرف مورد نظر خود بچینید و بعد از آن هم بیسکویت پنیری خوشمزه شما آماده سرو هستند میل کنید و از خورد آن ها نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین