- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- خمیر یوفکا مخصوص باقلوا 1 بسته
- گردو خرد شده 200 گرم
- کره 150 گرم
- روغن مایع 3/4 استکان
- آب 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- آب لیمو ترش تازه چند قطره
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید زمانی که تابه داغ شد 150 گرم کره را داخل تابه بگذارید تا ذوب شود، زمانی که کره در حال ذوب شدن است 3/4 استکان روغن مایع را هم اضافه و با کره مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
1 بسته ورقه یوفکای باقلوا را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید و در دمای محیط بگذارید. ورقه ها را داخل یک سینی قرار دهید. یک ورق از خمیر یوفکا را بردارید و روی تخته کار قرار دهید و روی بقیه ورقه ها یک پارچه نمدار بکشید. ورقه یوفکا را از وسط یک تا بزنید و همه جای آن را به مخلوط کره و روغن آغشته کنید. قسمت پایین ورقه را کمی تا بزنید، از گردوی خرد شده به اندازه 1 قاشق غذاخوری داخل ورقه باقلوا بریزید و با قرار دادن یک نی روی خمیر یوکا، ورقه را رول و از دو طرف خمیر را جمع کنید و نی را دربیاورید. ظرفی که برای فر در نظر گرفتید را آماده کنید و خمیرهای پر شده با مغز گردو را داخل ظرف بچینید.
زمانی که ظرف پر شد روی خمیرها را از مخلوط کره و روغن بمالید و حتما به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 15 دقیقه فقط حرارت از پایین بعد 20 الی 25 دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین بگذارید تا روی باقلوا حسابی طلایی شود. اجازه دهید باقلوا از داغی بیفتد بعد روی آن شربت خنک بریزید و با پودر پسته تزئین کنید.
نام موضوع : طرز تهیه باقلوا استانبولی رولی
دسته : آموزش آشپزی