. . .

آموزش طرز تهیه باقلوا استانبولی رولی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • خمیر یوفکا مخصوص باقلوا 1 بسته
  • گردو خرد شده 200 گرم
  • کره 150 گرم
  • روغن مایع 3/4 استکان
  • آب 2 لیوان
  • شکر 2 لیوان
  • آب لیمو ترش تازه چند قطره
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید، 2 لیوان شکر و 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر به خوبی در آب حل شود. اجازه دهید ترکیب آب و شکر به مدت حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت بماند تا شربت غلیظ و آماده شود. در ادامه چند قطره آب لیموی تازه را داخل مواد بچکانید و زمانی که شربت به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا شربت خنک شود.
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید زمانی که تابه داغ شد 150 گرم کره را داخل تابه بگذارید تا ذوب شود، زمانی که کره در حال ذوب شدن است 3/4 استکان روغن مایع را هم اضافه و با کره مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

1 بسته ورقه یوفکای باقلوا را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید و در دمای محیط بگذارید. ورقه ها را داخل یک سینی قرار دهید. یک ورق از خمیر یوفکا را بردارید و روی تخته کار قرار دهید و روی بقیه ورقه ها یک پارچه نمدار بکشید. ورقه یوفکا را از وسط یک تا بزنید و همه جای آن را به مخلوط کره و روغن آغشته کنید. قسمت پایین ورقه را کمی تا بزنید، از گردوی خرد شده به اندازه 1 قاشق غذاخوری داخل ورقه باقلوا بریزید و با قرار دادن یک نی روی خمیر یوکا، ورقه را رول و از دو طرف خمیر را جمع کنید و نی را دربیاورید. ظرفی که برای فر در نظر گرفتید را آماده کنید و خمیرهای پر شده با مغز گردو را داخل ظرف بچینید.

زمانی که ظرف پر شد روی خمیرها را از مخلوط کره و روغن بمالید و حتما به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 15 دقیقه فقط حرارت از پایین بعد 20 الی 25 دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین بگذارید تا روی باقلوا حسابی طلایی شود. اجازه دهید باقلوا از داغی بیفتد بعد روی آن شربت خنک بریزید و با پودر پسته تزئین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین