- شناسه کاربر
- 314
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-21
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 113
- نوشتهها
- 834
- راهحلها
- 64
- پسندها
- 3,008
- امتیازها
- 591
کاپ کیک یا کیک فنجانی یکی از کیک های محبوب در کل دنیا می باشد که یک روز از سال به نام این نوع کیک ثبت شده است. کاپ کیک ها به روش و با مواد طعم های گوناگونی تهیه می شوند که از پر طرفدار ترین نوع آنها کاپ کیک شکلاتی می باشد. کیک فنجانی شکلاتی می تواند عصرانه ای بسیار لذیذ در کنار یک نوشیدنی باشد.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی یک دقیقه ای
- آرد ۴.۵ ق غذا خوری
- شکر ۳ ق غذا خوری
- شیر ۴.۵ ق غذا خوری
- پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
- نمک ۱ پنس
- روغن مایع ۳ ق غذا خوری
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی یک دقیقه ای
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید و صبر کنید تا هم دما شوند. سپس به کمک یک ق غذا خوری و چای خوری همه مواد را اندازه گیری کنید و جدا قرار دهید. ماگ یا ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید. ماکروفر را با قدرت ۱۰۰ ماکرو روشن کنید تا کمی گرم شود.در ادامه باید شکر و آرد را داخل لیوان ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس پودر کاکائو و نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها روغن و شیر را اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در ادامه مواد باید یکدست مخلوط شوند. ماگ یا لیوان را داخل ماکروفر قرار دهید و درب دستگاه را بسته و با قدرت ۱۰۰ درصد یا همان ۹۰۰ درصد سولاردم بگذارید برای ۱ دقیقه کاپ کیک پخته و پف کند. از ماکروفر خارج و با بستنی سرو کنید.
برای پخت بدون مایکروفر باید لیوان ها را داخل قابلمه قرار دهید و تا نیمه قابلمه آب بریزید به طوری که لیوان تا نیمه داخل آب باشد. سپس روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کاپ کیک پخته شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کاپ کیک شکلاتی یک دقیقه ای با سولاردم و قابلمه
- پف این کیک بسیار خوب می باشد و نمی توانید در توستر تهیه کنید.
- بافت این کیک زیاد نرم نیست و باید سریع سرو شود.
- می توانید پودر کاکائو را حذف و به همان اندازه آرد اضافه کنید.
نام موضوع : دستور پخت کاپ کیک شکلاتی یک دقیقه ای
دسته : آموزش آشپزی