اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده درخواست کپیست رمان یارگیلاما

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Paradoxکاربر Paradox تأیید شده می‌باشد.

مدیریت ارشد
Thread Owner
پرسنل مدیریت
معاون
بخشدار
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
رمانیکی
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
راه‌حل‌ها
120
پسندها
2,673
امتیازها
1,313
سکه
62,192
راه‌حل
سلام
خدمت شما
جهت خرید و دانلود فایل PDF اثر زیبای یارگیلاما روی لینک زیر کلیک کنید.
کپیست اثر: @Mohammad MZ
نویسنده: @لبخند زمستان
نویسنده گرامی لطفاً پیشگفتار و درباره برای اثرتون ارسال کنید زودتر تا اثرتون تکمیل و روی سایت ارسال بشه
نام اثر: یارگیلاما
پیش گفتار:
در دل شب‌های تاریک و پر ستاره، جایی که سکوت به گوش می‌رسد و تنها صدای دل‌ها شنیده می‌شود، داستانی آغاز می‌شود. داستانی از عشق و آرزو، از دو روح که در جستجوی یکدیگرند. اینک، در این سفر پر از احساس، من به دنبال آن لحظات ناب هستم که در آن‌ها زمان متوقف می‌شود!
سلام
کپیست شما تقریبا تمام شده ولی لطفا متن درباره نویسنده رو هم توی 2-3 خط بنویسید و برای من بفرستید.

سلام
کپیست شما تقریبا تمام شده ولی لطفا متن درباره نویسنده رو هم توی 2-3 خط بنویسید و برای من بفرستید.

"لبخند زمستان، نویسنده‌ای است که از کودکی با دنیای کلمات آشنا شده و همواره در جستجوی حقیقت و زیبایی‌های زندگی بوده است. او با قلمش واقعیت‌ها و تجربیاتش را به تصویر می‌کشد تا دیگران از آن‌ها درس بگیرند و در دنیای پیچیده روابط انسانی، راهی برای درک عمیق‌تر عشق و دوستی پیدا کنند. به امید خدا بعد از این فصل دوم همین رمان و رمان تاوان های سرخش، به قلم همین نویسنده منتشر خواهد شد.
رمان حاضر، داستانی است که در آن هر صفحه، لبخندی از زمستان را به همراه دارد؛ لبخندی که در دل سردی‌ها، گرمای عشق و امید را به ارمغان می‌آورد. لبخند زمستان امیدوار است که این اثر، نه تنها خوانندگان را سرگرم کند، بلکه آن‌ها را به تفکر و تأمل در زندگی و روابطشان دعوت نماید.

سلام
خدمت شما
جهت خرید و دانلود فایل PDF اثر زیبای یارگیلاما روی لینک زیر کلیک کنید.

آخرین ویرایش:
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Paradox
راه‌حل
تاییده خسته نباشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.