اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

انتشاریافته درخواست کپیست رمان دختری در لباس پسر|lady dracula کاربر انجمن رمانیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Paradoxکاربر Paradox تأیید شده می‌باشد.

مدیریت ارشد
Thread Owner
پرسنل مدیریت
معاون
بخشدار
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
رمانیکی
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
راه‌حل‌ها
120
پسندها
2,673
امتیازها
1,313
سکه
62,192
راه‌حل
نام اثر: رمان دختری در لباس یک پسر | آرمیتا حسینی کاربر انجمن رمانیک

نویسنده: آرمیتا حسینی

ژانر: عاشقانه، طنز

سطح: ____

خلاصه:
دختری به نام نفس تصمیم می‌گیرد دنبال ورزشی که سال‌ها به فکرش بود برود. نفس کاملا تصادفی سر از زمین بازیِ پسرها در می آوردو تفاوت زمین بازیِ پسرها را با دختران با چشم خود می‌بیند؛ شهرت و امکانات آن‌ها! نفس تصمیم می‌گیرد در ظاهر یک پسر وارد تیم پسران شود. اول فقط برای امتحان کردن بود؛ ولی او ماند و یک چیزی که نفس را جذب کرد و...

برشی از اثر:
سخن نفس: علاقه که در میان باشد جنسیت سکوت می‌کند. مرزها را جا به جا می‌کنم تا به دنیا نشان دهم فوتبال فقط برای شما مردان نیست! تلاش می‌کنم برابر؛ ولی شما نه، بیشتر از شما! من قرار است دیده شوم. من نفس مرزهای جنسیتی فوتبال را جا به...
به این اثر خودتون رسیدگی کنید یکم دستتون توی کار کپیست راه بیوفته
چطوره؟
@Dayan~H

آخرین ویرایش:
@Lady Dracula
سلام عزیز جلد اثر رو پیدا نکردم، جلد رو درخواست دادید؟ اگر زده نشده لطفاً هرچه زودتر درخواست بدید. بعد در همین تاپیک ارسال کنید بنده رو هم تگ کنید💌

عکس جلد این هستش!
دو روز فرصت دارین...
@Dayan~H

نام اثر: رمان دختری در لباس یک پسر | آرمیتا حسینی کاربر انجمن رمانیک

نویسنده: آرمیتا حسینی

ژانر: عاشقانه، طنز

سطح: ____

خلاصه:
دختری به نام نفس تصمیم می‌گیرد دنبال ورزشی که سال‌ها به فکرش بود برود. نفس کاملا تصادفی سر از زمین بازیِ پسرها در می آوردو تفاوت زمین بازیِ پسرها را با دختران با چشم خود می‌بیند؛ شهرت و امکانات آن‌ها! نفس تصمیم می‌گیرد در ظاهر یک پسر وارد تیم پسران شود. اول فقط برای امتحان کردن بود؛ ولی او ماند و یک چیزی که نفس را جذب کرد و...

برشی از اثر:
سخن نفس: علاقه که در میان باشد جنسیت سکوت می‌کند. مرزها را جا به جا می‌کنم تا به دنیا نشان دهم فوتبال فقط برای شما مردان نیست! تلاش می‌کنم برابر؛ ولی شما نه، بیشتر از شما! من قرار است دیده شوم. من نفس مرزهای جنسیتی فوتبال را جا به جا می‌کنم که بدانید ما دختران هم دیده می‌شویم.

راهم سخت است! لباس شما را تن می‌کنم؛ اما با ظرافت‌های خودم می‌جنگم. می‌دوم و می‌دوم و می‌دوم، می‌رسم به مسابقات کشوری شما! همین بود تمام پزهایتان از فوتبال؟ اما مسیر من فراز و نشیبش بیشتر بود! فرازی مثل...

جلد:

v5ip_7492ac17e010c057b1874d1549216b46.jpg

فایل PDF: دختری در لباس یک پسر

تاییده؟
@Lady Dracula

راه‌حل
عالی

• گل رز
واکنش‌ها[ی پسندها]: S O-O M
تو صف سایت اصلی رفت...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.