Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
👈👈خورشت( قرمه): آن چه که با نان یا برنج خوردند. #طعام
🔶مواد لازم
🔸گوشت یا مرغ : نیم کیلو گرم
🔸گل کلم کوچک: 1 عدد
🔸پیاز بزرگ یک عدد
🔸پودر لیمو بمقدار لازم
🔸رب بادنجان رومی :2 قاشق غذا خوری
🔸زعفران دم کرده: 1 ق.غ
🔸نمک و زردچوبه و مرچ سیاه: به مقدار لازم
🔸غوره: دو ق.غ
♨️طرز تهیه
🔻ابتدا گوشت ها را خورد کنید و تمیز بشویید
سپس در یک دیگ مقداری روغن بریزید و زیر آن را روشن کنید,پیازها را داخل قاک دیگ بریزید و خوب تفت بدهید.
🔻بعد گوشت های را که از قبل خورد کردید به آن اضافه کنید.
🔻مرچ و زرد چوبه را نیز کم کم به آن اضافه کنید و باز تفت بدهید.
🔻برای پخته شدن گوشت ها مقداری آب در داخل دیگ بریزید.
🔻بهترین زمان برای اضافه کردن لیمو یا پودر لیمو و نمک و غوره اواسط پخت خورشت گل کلم می باشد.
🔻بستگی به سلیقه خودتان میتوانید گل کلم را سرخ یا آب پز کنید
🔻برای سرخ کردن گل کلم را به اندازه یک چارمغز خرد کنید و به آن نمک بزنید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید و بعد داخل روغن تفت دهید.
سپس رب بادمجان رومی تفت داده را اضافه کرده و نهایتا کلم را اضافه میکنیم .
♦️نکتهها
🔻 این را به خاطر داشته باشید که گل کلم خیلی سریع پخته و نرم میشود
🔻بخاطر اینکه موقع کشیدن خورشت ،گل کلم ها در خورشت له و خورد نشوند آنها را خیلی نپزید.
در انتها پخت خورشت گل کلم زعفران را به خورشت اضافه کنید.
🔻بعد از چند دقیقه خورشت گل کلم شما آماده سرو میباشد.
🔻همیشه یک ربع قبل از سرو خورش زیر اجاق را خاموش کنید تا خورش جا بیفتد
🔻میتوانید به این خورش لپه نیز اضافه کنید.
نام موضوع : خورشت گل کلم
دسته : آموزش آشپزی