. . .

آموزش خورشت فسنجان

تالار آموزش آشپزی

Mahi83M

مدیر رمانیکی‌خوان
پرسنل مدیریت
مدیر
گوینده
رمانیکی‌خوان
نام هنری
Mahsa83(M.M)
آزمایشی
گوینده
مدیر
رمانیکی‌خوان
شناسه کاربر
7282
تاریخ ثبت‌نام
2022-05-28
آخرین بازدید
موضوعات
157
نوشته‌ها
603
راه‌حل‌ها
16
پسندها
1,503
امتیازها
388
محل سکونت
کره‌ی ماه🌙

  • #1
مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر

مرغ 1 عدد
روغن 150 گرم
مغز گردو 750 گرم
پیاز 3 عدد
رب انار 350 گرم
گلپر(به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
 
نام موضوع : خورشت فسنجان دسته : آموزش آشپزی

Mahi83M

مدیر رمانیکی‌خوان
پرسنل مدیریت
مدیر
گوینده
رمانیکی‌خوان
نام هنری
Mahsa83(M.M)
آزمایشی
گوینده
مدیر
رمانیکی‌خوان
شناسه کاربر
7282
تاریخ ثبت‌نام
2022-05-28
آخرین بازدید
موضوعات
157
نوشته‌ها
603
راه‌حل‌ها
16
پسندها
1,503
امتیازها
388
محل سکونت
کره‌ی ماه🌙

  • #2
طرز تهیه :

مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .
 

Mahi83M

مدیر رمانیکی‌خوان
پرسنل مدیریت
مدیر
گوینده
رمانیکی‌خوان
نام هنری
Mahsa83(M.M)
آزمایشی
گوینده
مدیر
رمانیکی‌خوان
شناسه کاربر
7282
تاریخ ثبت‌نام
2022-05-28
آخرین بازدید
موضوعات
157
نوشته‌ها
603
راه‌حل‌ها
16
پسندها
1,503
امتیازها
388
محل سکونت
کره‌ی ماه🌙

  • #3
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد
 

Mahi83M

مدیر رمانیکی‌خوان
پرسنل مدیریت
مدیر
گوینده
رمانیکی‌خوان
نام هنری
Mahsa83(M.M)
آزمایشی
گوینده
مدیر
رمانیکی‌خوان
شناسه کاربر
7282
تاریخ ثبت‌نام
2022-05-28
آخرین بازدید
موضوعات
157
نوشته‌ها
603
راه‌حل‌ها
16
پسندها
1,503
امتیازها
388
محل سکونت
کره‌ی ماه🌙

  • #4
برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یك استكان آب خنك به آن اضافه می كنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این كار را انجام دهید.
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین