. . .

آموزش ترشی و چتنی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم چتنی ترشی

زردک ۷۵۰ گرام

گلپی ۷۵۰ گرام

بادرنگ ۷۵۰ گرام

من از بادرنگ شور استفاده کردم

مرچ دلمه رنگ ها مختلف 500گرام

گشنیز یک دسته

مرچ سبز تند قدری خواهش

برگ بو دو سه برگ

مرچ سرخ سنجد مانند استفاده کردم

آب جوش داده سه لیتر

سرکه یک گیلاس

نمک به قدر ضرورت

طرزتهیه

ترکاریها را ریز ریزه کرده پاکیزه بشوید. سپس هرکدام ترکاری را جداگانه برای مدت ۱۰ دقیقه ناخنگیر گردد. تفت میدهیم مرچ دلمه را کمتر تفت دهید آب ترکاریها را ذریعه چلو صاف بر طرف میکنم. و برای چندساعت دربین چلو صاف بگذارید کاملا آب ترکاری ها برطرف گردد سپس ترکاری ها را در بین ظرف که زنگی نباشد انداخته آب و سرکهء را جوش داده و نمک را بالایش علاوه کنید گشنیز، مرچ و سیر را ماشین گوشت چرخ کنید. با ترشی مخلوط نموده چند حبه سیر و برگ بو را علاوه کنید همه مواد باهم مخلوط گردد. نمک چشیده شود سر دیگ را بسته برای یک هفته در جای سرد بگذارید بعد ترشی را در بین مرتبان و یا ظروف شیشه یی نگهداری نموده موقع لازم مصرف کنید.
 
نام موضوع : ترشی و چتنی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین