Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 466
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم چتنی ترشی
زردک ۷۵۰ گرام
گلپی ۷۵۰ گرام
بادرنگ ۷۵۰ گرام
من از بادرنگ شور استفاده کردم
مرچ دلمه رنگ ها مختلف 500گرام
گشنیز یک دسته
مرچ سبز تند قدری خواهش
برگ بو دو سه برگ
مرچ سرخ سنجد مانند استفاده کردم
آب جوش داده سه لیتر
سرکه یک گیلاس
نمک به قدر ضرورت
طرزتهیه
ترکاریها را ریز ریزه کرده پاکیزه بشوید. سپس هرکدام ترکاری را جداگانه برای مدت ۱۰ دقیقه ناخنگیر گردد. تفت میدهیم مرچ دلمه را کمتر تفت دهید آب ترکاریها را ذریعه چلو صاف بر طرف میکنم. و برای چندساعت دربین چلو صاف بگذارید کاملا آب ترکاری ها برطرف گردد سپس ترکاری ها را در بین ظرف که زنگی نباشد انداخته آب و سرکهء را جوش داده و نمک را بالایش علاوه کنید گشنیز، مرچ و سیر را ماشین گوشت چرخ کنید. با ترشی مخلوط نموده چند حبه سیر و برگ بو را علاوه کنید همه مواد باهم مخلوط گردد. نمک چشیده شود سر دیگ را بسته برای یک هفته در جای سرد بگذارید بعد ترشی را در بین مرتبان و یا ظروف شیشه یی نگهداری نموده موقع لازم مصرف کنید.
نام موضوع : ترشی و چتنی
دسته : آموزش آشپزی