. . .

معرفی تخصص اتولارینگولوژی

تالار مشاغل تخصصی

Alex

رمانیکی کهکشانی
محروم
شناسه کاربر
498
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-28
آخرین بازدید
موضوعات
291
نوشته‌ها
4,597
راه‌حل‌ها
61
پسندها
13,943
امتیازها
1,409
سن
23
محل سکونت
آسمون هفتم

  • #1
پزشک متخصص گوش، حلق و بینی بعد از گذراندن ۷ سال دوره پزشکی عمومی وارد ۴ سال تخصص در این رشته می شوند و به طور تخصصی بر روی بیماری ها و انجام جراحی های این حوزه آموزش می بینند. براساس مقاله های منتشر شده از سمت آکادمی متخصصان گوش، حلق و بینی آمریکا، این تخصص در کشور آمریکا دارای قدمت بسیار زیادی است و اولین تخصص ایجاد شده در این کشور است.



تخصص گوش، حلق و بینی (اتولارینگولوژی) چیست؟


بیماری هایی که در رابطه با تخصص گوش، حلق و بینی ایجاد می شوند تنها مختص قشر خاصی از مردم و یا گروه سنی خاص و مشخصی نیست و ممکن است برای تمامی افراد بیماری های این حوزه پیش بیاید. اما طبق تحقیقات انجام شده مشخص گردید که بیشتر بیماران مبتلا به بیماری های این حوزه که به متخصصان گوش، حلق و بینی مراجعه می کنند دارای سن بین ۴۵ تا ۶۵ سال هستند و تنها ۲۰ درصد از مراجعین که دچار بیماری های این حوزه شده بودند از افراد زیر ۱۵ سال بوده اند. برای درمان انواع بیماری های مختص این حوزه و فارغ از رده سنی می توانید به متخصصان گوش، حلق و بینی مراجعه نمایید.



تخصص اتولارینگولوژی مرتبط با چه اندام هایی است و وظایف متخصصان این حوزه چیست؟​

متخصصان این حوزه تمرکز خود را به صورت تخصصی بر روی بیماری ها و مشکلات مرتبط با گوش، بینی و گلو یا به طور مختصر E.N.T (Ear, Nose and throat) قرار داده اند. البته که بیماری ها و مشکلات مرتبط با گردن و صورت حنجره و سر نیز در حوزه تخصص این پزشکان قرار می گیرد. علاوه بر این بیماری ها پزشکان متخصص اتولارینگولوژی در رابطه با جا انداختن استخوان های در رفته در صورت مانند بینی نیز تخصص دارند و برای درمان می توانید به سراغ آن ها بروید.

تخصص اتولارینگولوژی در دوران معاصر و در حدود نیم قرن اخیر پیشرفت های بسیار زیادی داشته است و با گسترده تر شدن سرطان های مرتبط با این حوزه دانشمندان و متخصصان توانسته اند روند های درمانی بسیار موثری برای بیماری های صعب العلاج این حوزه به دست بیاورند.



پزشکان فوق تخصص رشته گوش، حلق و بینی یا اتولارینگولوژی در چه زمینه هایی به بیماران کمک می کنند؟​

متخصصان این حوزه که به دنبال مطالعه و آموزش و سپس کمک به بیماران در زمینه های مشخصی هستند به دنبال ۷۴ سال دوره تخصصی خود به دنبال کسب علم در دوره ۲ ساله مرتبط با شاخه های تخصصی اتولارینگولوژی می روند تا به مدرک فوق تخصص یا فلوشیپ در یکی از این زیر شاخه ها دست پیدا کنند. با دریافت این مدرک می توانند به صورت بسیار دقیق در زمینه فوق تخصصی خود به مداوای بیماران بپردازند.

تخصص گوش، حلق و بینی (اتولارینگولوژی) چیست؟


در رابطه با برخی از این رشته های فوق تخصص یا فلو شیپ را در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد:

  • مشکلات حنجره: مشکلات و بیماری های بدخیم حنجره
  • مشکلات بینی: مدیریت بیماری ها و اختلالات بینی و سینوس ها
  • حساسیت ها: درمان انواع حساسیت و آلرژی با استفاده از دارو، ایمونوتراپی
  • سرطان ها: جراحی انواع تومورهای سر و گردن، (توده های بینی، سرطان های حنجره)
  • اطفال: درمان انواع بیماری های گوش، حلق و بینی در کودکان انواع ناهنجاری های مادرزادی
  • جراحی زیبایی و ترمیمی: انجام انواع جراحی زیبایی، اصلاح عملکردی یا ترمیم عضو آسیب دیده (مرتبط با صورت، گردن یا گوش)
  • مشکلات گوش و گوش میانی: درمان انواع بیماری های مرتبط با گوش شامل عفونت، تومور و اختلالات عصب شنوایی که بر شنوایی و تعادل فرد تاثیر می گذارد.


بیماری های مرتبط با متخصصان اتولارینگولوژی چه بیماری هایی هستند؟​

بیماری های و مشکلاتی که این متخصصان می توانند نسبت به درمان آن ها اقدام نمایند و یا عمل های جراحی که در حیطه وظایف این متخصصان هستند دارای تنوع و مختلفی است. اما چند نمونه از این بیماری ها را که برای درمان آن ها می توانید به این متخصصان رجوع نمایید را تشریح خواهیم کرد.



کاهش شنوایی​

کاهش شنوایی تنها مختص افراد مسن نیست و می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و در سنین مختلف بروز کند. عواملی مانند کهولت سن، بیماری های قلبی، انواع ویروس ها، قرار گرفتن در محیط های دارای آلودگی صوتی شدید، ضربه به سر، تومور ها و سکته مغزی می توانند از عوامل ایجاد این اختلال در شنوایی باشند.

تخصص گوش، حلق و بینی (اتولارینگولوژی) چیست؟ + معرفی بهترین متخصصان


التهاب لوزه ها​

لوزه ها بخشی از سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری هستند. لوزه ها برای جذب باکتری ها و عوامل خطرناک بیرونی است که می خواهند از طریق دهان و بینی وارد بدن شوند. اما در صورتی که این لوزه ها دچار التهاب شوند تنفس و بلع را برای بیمار مشکل ساز کرده و نیاز به جراحی دارند.



اختلال در بلعیدن غذا​

این اختلال ممکن است برای هر فردی رخ دهد و باعث سختی در هنگام بلعیدن غذا مایعات و حتی باعث ایجاد مشکل در هنگام بلعیدن بزاق دهان می شود که اگر جدی گرفته نشود ممکن است باعث ایجاد حس خفگی در هنگام غذا خوردن شود که بسیار ناخوشایند است.
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین