اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

خبر برگزاری جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس!

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع .Mahdieh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.Mahdieh

رمانیکی حامی
Thread Owner
نویسنده افتخاری
شناسه کاربر
940
تاریخ ثبت‌نام
2021-09-17
آخرین بازدید
نوشته‌ها
930
پسندها
3,400
امتیازها
340
سن
26
محل سکونت
√کره خاکی√
سکه
821
هیئت مدیره پرسپولیس، صبح امروز تشکیل جلسه داد و درباره مسایل مختلف تبادل نظر و تصمیم‌گیری شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، هیئت مدیره باشگاه، امروز (چهارشنبه) با حضور همه اعضا تشکیل جلسه داد. در این نشست به مسائل جاری و همچنین برنامه‌های باشگاه برای آینده در حوزه‌های مختلف پرداخته شد و مدیرعامل نیز گزارش‌هایی را ارائه کرد.

در بخش مالی گزارشی از درآمدها و پرداخت‌های صورت گرفته ارائه شد. همچنین رضا درویش گزارشی درباره پیگیری‌های مصوبات قبلی در حوزه اقتصادی و اقدامات صورت گرفته برای درآمدزایی را در اختیار اعضا قرار داد. همچنین مقرر شد روی بعضی گزینه‌ها که شرایط بهتر و عواید بیشتر را برای پرسپولیس ایجاد کند، کار شود.

در نشست هیئت مدیره درباره پیشرفت کار پرونده‌های حقوقی نیز بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در این جلسه درباره گزینه‌های مطرح برای اردوی آماده‌سازی تیم که با توجه به تعطیلی طولانی‌مدت رقابت‌ها مورد توجه قرار دارد، مواردی را به اطلاع هیئت مدیره رساند.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 0, کاربران: 0, مهمان‌ها: 0)

کاربرانی که این موضوع را خوانده‌اند (مجموع کاربران: 1)

عقب
بالا