. . .

آموزش آجاپ ساندالی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

یکی از غذاهای گیاهی محبوب و خوش مزه گرجستان است .

مواد لازم (برای 5 نفر): 500 گرم سیب زمینی، 600 گرم بادمجان ، 2 عدد گوجه فرنگی بزرگ، 1 قاشق غذا خوری پوره گوجه فرنگی، 2 عدد پیاز بزرگ سفید، 3 پیازچه سبز، 3 عدد برگ بو، 2 عدد فلفل سبز تند ، 2 عدد فلفل قرمز شیرین ، 3 حبه سیر، کمی گشنیز خشک، کمی پودر فلفل قرمز، کمی فلفل سیاه، کمی نمک و 50 گرم روغن.

طرز تهیه :
پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی را کنده و همانطور که در عکس زیر نشان داده شده کلیه سبزیجات را ریز ریز نمائید . سپس 3 قاشق غذاخوری آب به پوره گوجه فرنگی افزوده و مخلوط کنید.
سیب زمینی ، پیاز و بادمجانهای ریز ریز شده را به همراه 3 برگ بو درون یک ماهیتابه بزرگ ریخته و به این مواد روغن اضافه نمائید . روغن باید سطوح مواد را کاملا پوشش دهد
درب ماهیتابه را گذاشته و نظارت داشته باشید بر تفت مواد بروی حرارت متوسط و مدام آنها را هم بزنید تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند .
درب ماهیتابه را برداشته گوجه فرنگی ریز ریز شده و پوره گوجه فرنگی را به مواد افزوده و مجدداً هم بزنید .
پس از گذشت 3 دقیقه فلفل قرمز و سبز ، سیر ، گشنیز و پودر فلفل قرمز و سیاه و نمک را به مواد افزوده و هم بزنید و مجدداً درب تابه را برای مدت 5 دقیقه بگذارید .
چاشنی پیازچه را به غذای خود اضافه کرده و از آجاپساندالی که تهیه کرده اید لذت ببرید .
 
نام موضوع : آجاپ ساندالی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین