اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام من دنبال یه رمانی هستم که دوتابرادر بی خبر ازهم به یک دختر علاقه مند میشن انگار برادرها دوقلو بودن البته مطمئن نیستم و اینکه از یه خانواده پولدار بودن فک کنم یکی از برادر ها دکتر بود ممنون میشم اگه کسی میدونه اسمشو واسم بگه یه هفته ای میشه ذهنم درگیره باهاش
اگه پیداش کردی میشه به منم بگی؟🥺

سلام من دنبال یه رمان میگردم که نامزد دختره بهش *** میکنه و دختره میره خارج کشور و اونجا یه دختر به دنیا میاره و بعد از سالها برمیگرده ایران و دخترش رو سوییتی صدا میزنه اسم پسره هم کیان هست لطفا اگه میدونید اسم رمان رو بگین🥺🙏🙏🏻

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام من دنبال یه رمانی هستم که دوتابرادر بی خبر ازهم به یک دختر علاقه مند میشن انگار برادرها دوقلو بودن البته مطمئن نیستم و اینکه از یه خانواده پولدار بودن فک کنم یکی از برادر ها دکتر بود ممنون میشم اگه کسی میدونه اسمشو واسم بگه یه هفته ای میشه ذهنم درگیره باهاش
اگه اسم شخصیت ها سیامک و سیاوش بودن و دختره اسمش طناز رمان دلواپس توام هست

سلام من چند سال پیش یه رمان خوندم که چهارتا داداش توی دانشگاه از یه دختر خوششون میاد. این دختر تو دانشگاه شاخی بود برای خودش و می‌گفتن چون چشم‌هاش خیلی خوشگله تا حالا تو چشم هیچ پسری نگاه نکرده؛ اما داخل چشم یکی از این پسرها نگاه می‌کنه و بعد اون پسر عاشقش می‌شه.
همین‌قدر یادمه که اسم دوتا از پسرها آبتین، آرتین بود.

آخرین ویرایش:
سلام من چند سال پیش یه رمان خوندم که چهارتا داداش توی دانشگاه از یه دختر خوششون میاد. این دختر تو دانشگاه شاخی بود برای خودش و می‌گفتن چون چشم‌هاش خیلی خوشگله تا حالا تو چشم هیچ پسری نگاه نکرده؛ اما داخل چشم یکی از این پسرها نگاه می‌کنه و بعد اون پسر عاشقش می‌شه.
همین‌قدر یادمه که اسم دوتا از پسرها آبتین، آرتین بود.
گودااا پیداش کردم!

سلام دنبال یه رمانی میگردم داستانش این طور بود که یه پدربود که وضع مالی خیلی خوبی داشت یه کار خونه داشت و شرکت و ۲ تا دختر هم داشت که دختر اولی خیلی ناز نازی و دختر دومی سختی کشیده بود. پدر خیلی به دختر دومی سخت میگرفت و اذیتش میکرد و دختره خیلی ناراحت بود . داستان پیش میره تا جایی که دختر اولی قرار بود با کسی ازدواج کنه ولی نمیتونه و میزنه زیرش و پدر چون این کسی که دخترش مسخواسته باهاش ازدواج کنه خیلی ادم کله گنده و پولدار بوده دختر دومی رو مجبور میکنه که موقتا با پسره ازدواج کنه