اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

درود خسته نباشید
ی رمانی بود که دوتا داداش بودن بعد فک کنم پدرشون تیمسار بود بعد اینا با همسرشون مجبور میشن با ی هویت جعلی برن تو ی باند
دقیق یادم نیست اما ی صحنش بود که زن یکی از این داداشا باردار بود و اونا تو مهمونی بودن میخواستن زنرو اذیت کنن داداشه هم بخخاطر اینکه هویتش لو نره اولش چیزی نمیگه بعد قبل هر کاری زنه بخاطر ی موادی ک بهش زده بودن میمیره بعد مرده فک میکنه داداشه باعث شده زنش بمیره
ی صحنش هم به شوهر خواهر این دوتا *** میکنن و اونو خواهرشونو میکشن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام من دنبال یه رمان میگردم
یه دختری بود خارج از کشور زندگی میکرد بعد با پدرخوامده اش زندگی میکنه عاشق اون میشه برمیگردن ایران پیش خوانده ی مادری یا پدری دختره
افسونگر

سلام
دارم خل میشم انقد فکر کردم
یه رمان بود ۵ سال پیش خوندم،یه دختره ک اسمش بنفشه بود،داداشش میره با دختری یواشکی ازدواج میکنه بعد فرار میکنن،دختره یه داداش داشت که با ازدواج این دوتا مخالف بود،بعد داداش این عروس خانوم میاد این بنفشه هه رو بهش ابمیوه میده بیهوشش میکنه میبره شمال * میکنه بهش،بعدا عقدش میکنه میاره خونشون
اخرسرم باردار میشه پسره نمیدنسته میزنه اش بچه اش سقط میشه.

فک کنم تو اسم رمان کلمه ه*و*س هم بود،ممنون میشم راهنمایی کنید
رمان تازیانه و عشق

سلام خسته نباشی...من دنبال یه رمان میگردم...توش یه اکیپ دختر هستن که اول رمان میرن شهر بازی و اونجا با یه اکیپ پسر کل میندازن...اسم بعضی شخصیتا یادم نیست فقط میدونم یه دختره هستی بود با باربد جور شد...یکی مهسا بود با اشکان...بعد یه دختر پسر دیگه هم بودن که اینا زودتر ازدواج کردن ولی شب عروسیشون تو خونه لوله بخاری باز میشه و اینا بر اثر گاز گرفتگی میمیرن...بعد داداش نمیدونم کدوم دختر بود که با دوست جدیدشون هیوا که تازه بعد عمری پیداش کردن عاشق هم میشن...بقیشو یادم نیست چون خیلی وقته گمش کردم o(╥﹏╥)o
سلام خسته نباشی...من دنبال یه رمان میگردم...توش یه اکیپ دختر هستن که اول رمان میرن شهر بازی و اونجا با یه اکیپ پسر کل میندازن...اسم بعضی شخصیتا یادم نیست فقط میدونم یه دختره هستی بود با باربد جور شد...یکی مهسا بود با اشکان...بعد یه دختر پسر دیگه هم بودن که اینا زودتر ازدواج کردن ولی شب عروسیشون تو خونه لوله بخاری باز میشه و اینا بر اثر گاز گرفتگی میمیرن...بعد داداش نمیدونم کدوم دختر بود که با دوست جدیدشون هیوا که تازه بعد عمری پیداش کردن عاشق هم میشن...بقیشو یادم نیست چون خیلی وقته گمش کردم o(╥﹏╥)o
سلام اسم رمانو پیدا کردی؟به منم میگی لطفا

سلام من دنبال یه رمان من میگردم اسم دختره دلارامه عاشق پسر داییش اهورا میشه دانیال دوست اهوراست عاشق دلارام میشه اهورا واسه یه قرار کاری می‌ره خارج از کشور دانیال عکس های فتوشاپ درست می‌کنه و نشون پدر دلارام میده و پدر دلارام. دلارام رو مجبور میکنه با دانیال ازدواج کنه و دلارام بعد از چند وقت عاشق دانیال میشه
اگه کسی اسم رمان رو می‌دونه لطفاً
سلام‌ پیدا کردی اسمشو ب منم بگو لطفا🥺🥺

سلا م من دنبال ی رمان میگردم اسمه دختره دلارامه عاشق پسر داییش اهورا میشه دانیال دوست اهواراست عاشق دلارام میشه اهورا واسه ی قرار کاری میرع خارج از کشور دانیل عکس های فتوشاپ درست میکنه و نشون پدر دلارام میده و پدر دلارام. دلارامو مجبور میکنه با دانیال ازدواج کنه و دلارام بعد از چند وقت عاشق...
سلام پیدا کردی اسمشو ب منم بگو

سلا م من دنبال ی رمان میگردم اسمه دختره دلارامه عاشق پسر داییش اهورا میشه دانیال دوست اهواراست عاشق دلارام میشه اهورا واسه ی قرار کاری میرع خارج از کشور دانیل عکس های فتوشاپ درست میکنه و نشون پدر دلارام میده و پدر دلارام. دلارامو مجبور میکنه با دانیال ازدواج کنه و دلارام بعد از چند وقت عاشق...
قبله گاه من

سلام . رمان راجب دختریه که مادرش والیبالیست حرفه ای و عضو تیم ملی هست پدرش واسه اینکه مادرش به مسابقات نره اونو حامله میکنه که حاصلش به دنیا اومدن این دختره هس برا همینم پدر و مادرش زیاد اونو دوس ندارن و بهش اهمیت نمیدن . یه روز هم یه پسره واسه انتقام وارد زندگیش میشه و اونو عاشق خودش میکنه و بعد ولش میکنه
رمان شهربازی

یه رمان دیگه هم هست یادمه که برادر دختره عاشق یه دختری میشه که از نظر مالی ازشون بالاتره به خاطر همین داداش اون دختر اجازه ازدواج بهشون نمیده اون دوتا هم فرار میکنن بعدش داداش اون دختره برای انتقام خواهر پسره رو میدزده کلی اذیتش میکنه آخرهم میگه چون برادرت خواهرمو برده منم خواهرشو میگیرم خلاصه برای آزار دختره و انتقام عقدش میکنه ولی اخرش عاشقش میشه
تازیانه و عشق

سلام من قبلاً به رمان خواندم اسمش یادم می دختره خودشو شبیه پسرا کرد و رفت جنگ اونجا اسیر شد کسی اسمشو بلده؟

کاربر @Azam دنبال این رمان میگردن، اگ کسی میدونه نمایه شون بهشون بگه لطفا🌼
رمان هویت پنهان