اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام دنبال یه رمان تخیلی می گردم که چند سال پیش به صورت آنلاین توی تلگرام می خوندم اسم رمان یادم رفته ولی در مورد یه دختره که همراه دو تا دختر دیگه تویه یه خونه زندگی می کنه و هر سه اون ها یتیم هستند دختره با یه پسر آشنا میشه و بعداً معلوم میشه که دختره و دوستاش گرگینه هستند و پسره هم خون آشام هست دختره هم شاهزاده گرگینه ها بود و پسره هم شاهزاده خون آشام ها و عاشق هم میشن و اینکه دختره یک نشان به شکل اژدها داشت که می تونست هفت عنصر رو کنترل کنه کسی اسمشو می دونه

سلام دنبال یه رمان تخیلی می گردم که به صورت آنلاین می خواندم اسم رمان یادم رفته ولی در مورد یه دختره که همراه دو تا دختر دیگه تویه یه خونه زندگی می کنه و هر سه اون ها یتیم هستند دختره با یه پسر آشنا میشه و بعداً معلوم میشه که دختره و دوستاش گرگینه هستند و پسره هم خون آشام هست دختره هم شاهزاده گرگینه ها بود و پسره هم شاهزاده خون آشام ها و عاشق هم میشن و اینکه دختره یک نشان به شکل اژدها داشت که می تونست هفت عنصر رو کنترل کنه کسی اسمشو می دونه

سلام یه رمانی بود ک اسم پسره مسیحاس و اسم دختره ام ماهور دختره خانواده آش خیلی مذهبیه و به غیر از مادرش کسی نمیدونه تو یه شرکت کار میکنه مسیحا ام رعیس شرکتی هس که ماهور توش کار میکنه مسیحا عاشق ماهور میشه ولی ماهور به خاطر رابطه هایی ک مسیحا با دخترا داشته ازش متنفرع و وقتی مسیحا ب ماهور پیشنهاد دوستی میده ماهور رد میکنه مسیحا هم دیوونه میشه و.. من این رمانو روبیکا خونده بودم اسمشو نمیدونم توروخدا اگ میدونین بگین دانلود کنم پی دی افشو

سلام یه رمانی بود ک اسم پسره مسیحاس و اسم دختره ام ماهور دختره خانواده آش خیلی مذهبیه و به غیر از مادرش کسی نمیدونه تو یه شرکت کار میکنه مسیحا ام رعیس شرکتی هس که ماهور توش کار میکنه مسیحا عاشق ماهور میشه ولی ماهور به خاطر رابطه هایی ک مسیحا با دخترا داشته ازش متنفرع و وقتی مسیحا ب ماهور پیشنهاد دوستی میده ماهور رد میکنه مسیحا هم دیوونه میشه و.. من این رمانو روبیکا خونده بودم اسمشو نمیدونم توروخدا اگ میدونین بگین دانلود کنم پی دی افشو

توی روبیکا هست آنلاین داره پارت گذاری میشه اسم رمانشم ژیکانه بزنی فکر کنم بیاره

سلام
یه رمان که دختره نامزد داره و پرستاره فک کنم اسم نامزدش حسام با احسان باشه
داداش دختره که اسمش سینا هست به همراه نامزدش برای شام به خونه برمیگرده که با کسی گلاویز میشن اون فرد میمیره
سینا قتل رو به گردن میگیره در صورتی که تقصیر نامزده آبجیشه.
چون میخواد ابجیش ازدواج کنه و زندگیش خراب نشه و تنها خواسته اش هم همینه.
اما با حکم اعدامی که برای سینا میاد.
خواهرش بیخیال نامزدش میشه وبا برادر مقتول ازدواج می‌کنه.
دختره پرستاره.
و به همراه کسی که باهاش ازدواج می‌کنه توی یه سوییت اختصاصی تو خونه پدر شوهرش زندگی میکنن.
فکر میکنم اسم پسر ها شهاب یا شاهرخ باشه.

کسی اسمش رو میدونه؟ چند ماهیه دنبالشم
خودم پیداش کردم اسمش تنهایی بی انتهاست

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)
سلامم من چند ساله پیش به رمان خوندم که دختره دختره چند شب قبل عروسیش صورتش میسوزه و خواهرش که شبیه اونه رو خانواده اش جای اون میزارن و عروس اصلی و میفرستم شهر آخه تو روستا زندگی میکنم عروس اصلی حامله است و بچه اش به دنیا میاد

سلام .چند سال پیش رمانی رو تو تلگرام میخوندم..اسم پسره جهان بود و نامزد قبلیش الهام که فکر کنم پرستار بود ..پسره سرگرد بود،اسم دختره یادم نمیاد🥴پسره خانوادش هم مذهبی بودن ...

سلام من دنبال رمانی میگردم که دختره به تنهایی خرج خانوادشو می‌داد.
پدرش مریض بود و برادرش بیکار و مادر دختره همیشه طرفداری پسرش رو می‌کرد.
دختره از طرف یکی از دوستاش به یه خانواده معرفی میشه که از دوقلو های پدرِ مجرّدِ خانواده مراقبت کنه یا حرفه‌ای یادشون بده دقیق یادم نیست. هم‌زمان رئیس شرکتی که دختره توش مترجم زبان بود به دلیلِ اینکه به دختره کمکِ مالی هم کرده باشه میفرستش یک شرکتِ دیگه که رئیس شرکت برادرِ بابای دوقلو هاست. پسره خشک و جدّی بود و با دختره هم بدرفتاری می‌کرد ولی بعد عاشقش میشه.
کسی میدونه کدوم رمانه؟

امم دنبالش منم بودم ممنون

سلام ی رمان قبلا خوندم اسمش یادم نیست اسم پسره فک کنم آرش بعد از چندین سال از خارج میاد تا ب امورات پدرش کمک کنه در این حین متوجه میشه دختر همسایه بیش از اندازه ب خانواده اش نزدیک شده.و پسره سعی میکنه سر از کار دختره در بیاره .دختره سرطان داره و..خانواده پسره سعی میکنن این دو تا رو هی رو ب رو کنن تا بلکه پسره عاشقش بشه و ایران موندگار بشه.
زن کمانگیر