اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

سلام
یه رمان که دختره نامزد داره و پرستاره فک کنم اسم نامزدش حسام با احسان باشه
داداش دختره که اسمش سینا هست به همراه نامزدش برای شام به خونه برمیگرده که با کسی گلاویز میشن اون فرد میمیره
سینا قتل رو به گردن میگیره در صورتی که تقصیر نامزده آبجیشه.
چون میخواد ابجیش ازدواج کنه و زندگیش خراب نشه و تنها خواسته اش هم همینه.
اما با حکم اعدامی که برای سینا میاد.
خواهرش بیخیال نامزدش میشه وبا برادر مقتول ازدواج می‌کنه.
دختره پرستاره.
و به همراه کسی که باهاش ازدواج می‌کنه توی یه سوییت اختصاصی تو خونه پدر شوهرش زندگی میکنن.
فکر میکنم اسم پسر ها شهاب یا شاهرخ باشه.

کسی اسمش رو میدونه؟ چند ماهیه دنبالشم

سلام وقتتون بخیر من دنبال یه رمانی هستم که دختره مال شمال بوده وتو تولد دوستش بایه پسر تهرونی پولدار و هوس باز آشنا میشه وبعد باهم دوست میشن وخونشون میره تهران و...اگه میدونین ممون میشم بهم بگین

سلام اسم رمان که یه دختره بوده اسمش فرگل تو خونه یه سرگرده کار میکنه،و اسم سرگرده هم آراد بوده،که پسره به اجبار عقدش میکنه و میرن ی روسنا که خلافکارارو بگیرن،ولی بنا به دلایلی محبور میشن از هم جدا شن،اسمش رو میدونید

ی رمان خوندم اسم مرده فکر کنم البرز بود به اجبار خانواده با دختره ازدواج کرد ولی یکی دیگه رو دوست داشت شب عروسی دختره رو اذیت کرد و بعدش به پدرش راجب دختره گفت که حالم ازش بهم میخوره
بعد با دختره تصمیم گرفتن چندسال بعد طلاق بگیرن دختره حامله شد و تو خونه پدرشوهر مادرشوهر موند بچه رو بزرگ کرد بعدمردن مادرشوهر شوهرش برگشت دختره هم وسواس گرفته بود به خاطر حرف های پسره که بوی گند میده و اینا هی میرفت حموم
بعد پسره گفت نمیخوام طلاقت بدم و بچه هم دل خوشی از باباهه نداشت مشتاق بود مادره طلاق بگیره برن
ی جایی هم دختره با ماشین میرف با ی پسر دیگه تصادف کرد از این دختره خوشش اومد بعدش فهمید هنوز طلاق نگزفته

میشه اسم شو به منم بگی فک کنم هانا بود اما هر چی میزنم نمی یاره اون رو از تو گوگل پلی دانلود کرده بودم من
فکر نیکنم بی تو مگه میشه عست

سلام من چندسال پیش یه رمانی رو توی تلگرام خونده بوداماالان اسمشواصلایادم نمیاداگه میدونین لطفااسمشوبگین
چیززیادی ازش یادم نمیادفقط اینکه یه دختریه عاشق یه پسری بود ولی پسره بهش خیانت میکنه وبایکی دیگه نامزدمیکنه دختره هم میخوادانتقام بگیره ازش بخاطرهمین میره توخانوادشون وبرادرپسره که اسمش رادوین یارادمان بوده فکرکنم ودکترقلب هم بوده روعاشق خودش میکنه اماخودش هم عاشقش میشه خلاصه ایناازدواج میکنن پسره چندروزبعد عروسی همه داستانومیفهمه ودختره رو خیلی اذیت میکنه وتحقیرش میکنه وبخاطراینکه حرص دختره رودربیاره دخترای دیگه رومیاره خونش واینا...یه چیزدیگه اینکه دختره هم مشکل قلبی داشته واگه استرس بهش واردمیشد حالش بدمیشد
لطفااگه اسمشومیدونین بگین خیلی دنبالشم
دوراهی احساس

سلام یه رمانی بود که دختره متهم به کاری که نکرده بود شده بود و این باعث شد نامزدشم ولش کنه اسم نامزدش سروش بود فکر کنم و اینکه توی تهمت دوست دختره هم دست داشت
سفر به دیار عشق

سلام یه رمان بود دوتا خواهر بودن دوقلو بودن یکیشون بیماری قلبی داشتوو با پسرخالش نامزد بود.اونیکی خواهره و پسرخاله فرار میکنن میرن دختری که بیماری قلبی داره مجبوره با نامزد خواهرش ازدواج کنه. کسی اسمشو میدونه
سوگند وسوگل
سلام دنبال یه رمان هستم که در اون دختر عمو و پسر عمو باهم ازدواج میکنن اما تو یه تصادف دختره نابینا میشه و هزینه عملش رو داداش دوستش میده لطفاً اگر میدونید بگید
پرستش

به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستی؟ (کلیک کن!)
سلام.من چندسال پیش یه رمان خوندم چاپی بود و عاشقانه.اسم پسره سپهر بود ولی اسم زنش یادم نیست.پسرخاله زنش عاشقش بوده ازبچگی و بعدمدتی از ازدواجش باسپهر پیام و عکسایی از زنش براش میفرسته تا فکرشو خراب کنه و به شک بندازش.واخرسر هم زنش رو میدزده و چندروزی زندانیش میکنه و میکشتش.اسمشویادم رفته.ممکنه اگه کسی بلده برام بفرستش

سلام ی رمان قبلا خوندم راجب ی دختر بود ک خونه عمش زندگی میکرد و زن پسر عمش بود و با عمه و دختر عمش زندگی میکرد دختره خیلی شیطون بود و پسر خیلی جدی و مغرور و خشک بود اگه اشتباه نکنم اسم دختره بهار بود و پسره علیرضا یا امیر علی اسمش بود ممنون میشم اسم این رمان رو بهم بگید