اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

رمان دختر ۱۳ساله که پدر ومادرش میرن مسافرت وبابرادرش توی خونه تنها میشن اینجاهاش صحنه داره بعد چند روز خبر میاد که مردن بعد که میفهمند مردن پسره میفهمه که خواهرش دختر عموشه خیلی دنبال این رمانم کمکم کنین

سلام
رمان در مورد دختریه که در شرف ازدواج با پسری که دوستش داره هم زمان برادرش برای به دست آوردن دختر مورد علاقش بهش *** میکنه برادر دختره برای تلافی به خواهر پسره ***میکنه که طی یک درگیری برادر دختره کشته میشه و خواهر پسره هم حامله میشه و طبق رسم به عقد برادر فرد کشته شده در میاد بعدش این برادر که فکر کنم اسمش امیر حسین بود سکته قلبی میکنه دختره باز به عقد برادر دیگه در میاد که عاشقش هم میشه ولی پسرزن داره این دختره رو صیغه میکنه و..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه رمان بود دختره از عروسییش فرار میکنه بعد میره توی یه ماشین قائم میشه
بعد از اینور یه پسره اسمش مسیح بود اونم شب عروسیش بود که عروسش فرار کرده بود میاد تو ماشینش میبینه یه دختر با لباس عروس اونجاست دوستاش بهش پیشنهاد میدن دختره رو بزاره جای عروس خودش دختره ام به خاطر فرار کردن از عروسییش قبول میکنه
رمان حرارت تنت

سلام دنبال یه رمان هستم اونجوری شروع میشه که پسر با دوست دخترش تنها بودن دختر گفت باید برگردم خونه خواهرم حساس شده پسر بهش میگه خواهرت پاش بیوفته ازهمه بدتر هست و من اینا ثابت میکنم خواهر این دختره با وجود اینکه هیچ وقت ازدواج نکرده با یه بچه کوچیک و جدا از مادر و خواهرش زندگی می‌کنه برای همین زیاد پست سرش حرف و حدیث هست دوست پسر این دختره هم برای اینکه ثابت کنه خواهر دوست دخترش خراب هست با نقشه قصد داره وارد زندگی اون دختر بشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به نام خدا

سلام دوست عزیز، به رما‌نیک خوش اومدی!

تا حالا شده یه رمانی رو بخونی و ازش خوشت بیاد ولی دیگه اسمش یادت نیاد و در به در دنبالش باشی؟
توی ر‌مانیک ما بهت کمک می‌کنیم به ر‌مان‌های گمشده‌ت برسی!
کافیه هر چیزی که از ر‌مان، د‌استان یا حتی کتاب گمشده‌ت یادت میاد رو توی این تاپیک برامون بفرستی.
برای پیدا شدن رمانت باید صبر کنی و هر چند روز یه سر به رمانیک بزنی.
خوشحال می‌شیم اگه اسم رمانی که بقیه گم کردن رو می‌دونی، اون‌ها رو راهنمایی کنی. (ما برای تشکر، به هرکسی که به پیدا شدن رمان بقیه کمک کنه ده امتیاز می‌دیم.)

راستی شاید قبل تو یکی دیگه هم این ر‌مان رو گم کرده باشه و به جواب رسیده باشه، حتماً یه سر به پست‌های بقیه هم بزن.

می‌تونی تا وقتی رمانت پیدا میشه، جدیدترین و بهترین رمان‌های آنلاین رو بخونی. (کلیک کن!)
دوست داری خودت رمان بنویسی؟ (کلیک کن!)
راستی ما این‌جا داستان، دلنوشته، شعر،
فیلمنامه و نمایشنامه، فن‌فیکشن، ترجمه باحال‌ترین آثار نویسنده‌های دنیا و حتی ترجمه محبوب‌ترین کمیک‌ها رو هم داریم!

کلی آموزش‌های رایگان و تیم‌های جالب هم داریم که اگه علاقه داری می‌تونی بهشون بپیوندی!

کار با انجمن رو بلد نیستیرمان در مورد رختری بهنام آیلار که پلسیسا به اون چیز مهمی میدان آرشام پلیس تقلبی که آیلار رو به عقد دائمی درباره و اونو میدزده

سلام رمان در مورد دختری که برادرش وارد باند خلافکار هاست و دختره مواد می فروخته وقتی میفه مه برادرش کجاست می‌ره دنبالش میگرده اسم دختره پناه

سلام
رمان در مورد دختریه که در شرف ازدواج با پسری که دوستش داره هم زمان برادرش برای به دست آوردن دختر مورد علاقش بهش *** میکنه برادر دختره برای تلافی به خواهر پسره *** میکنه که طی یک درگیری برادر پسره کشته میشه و خواهر پسره هم حامله میشه و طبق رسم به عقد برادر فرد کشته شده در میاد بعدش این برادر که فکر کنم اسمش امیر حسین بود سکته قلبی میکنه دختره باز به عقد برادر دیگه در میاد که عاشقش هم میشه ولی پسرزن داره این دختره رو صیغه میکنه
اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام دنبال یه رمان هستم که یه دختره که اسمش دلیاره برا مستقل شدن و جدا شدن از پدر و مادرش میره تو یه جنگل زندگی میکنه یه پسره هم که اسمش رویین بود که تو پادگان کار میکرد اونم تو همون جنگل زندگی میک

رمانی که یه دخترپرستار برای کاردر بیمارستان به یک شهرشمالی میره، شاگرد بنگاهی به اسم کریم میشناسدش ومیفهمه که پدر این دختر همونیه قبلا بامادرش ازدواج کرده بوده تصمیم میگیره انتقام بگیره اما اتفاقاتی میفته اوستاش می میره ومجبور میشه بادخترش ازدواج کنه، دخترپرستار عاشق کریم بوده