اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

دنبال یه رمان میگردم رسمه که شب دوم ازدواج عروس با برادر یا پدر داماد رابطه داشته باشه تا وفاداریش ثابت شه ولی به مرور واقعا عاشق برادر پسره میشه
کسی میدونه اسمش چیه؟
فکر میکنم بانوی دلبر باشه

سلام. دنبال یه رمان میگردم که دختره نامزد داشته و یه روز میره خونه برادرش ، ولی برادرش خونه نیست و دوستش اونجاست و دختره رو با یه نفر دیگه اشتباه میگیره و بهش *** میکنه!!
رمان آن شب؟وریا و ماهین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام، دنبال یه رمان هستم که جز اولین رمانایی بود که خوندم
یه دختری بود که پدرش به خاطر اعتیاد بود یا باخت تو قمار میخواست بفروشمش اما دوست پدرش متوجه میشه و دختر رو پنهانی به خونه میبره و برای اینکه دست پدره به دختر نرسه با پارتی بازی دختر رو به عقد پسرش در میاره بعد هم دختر رو به خارج میفرسته بعد از چند سال دختره که حالا تحصیل کرده هست بر میگرده تا طلاق بگیره اما پسره راضی به طلاق نمیشه،چون دوسش داره ،لطفا اگر اسمش رو میدونید بهم بگید

یه رمان میخوام که دختر داستان خودش رو مثل پسرا درست کنه تا کسی نفهمه دختره

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر یه رومانی خودنم که دختره خیلی شیطون بود ب اسم ساحل ی روز ک میره دانشگاه استادشون نمیاد و ی پسر جون و جذاب میشه استادشون ولی بخاطر این ک نمرش از قبل بهش کم داده بوده ادامس میزاره زیر استاده و در اخر میفهمه ک استاد پسر عموش(آرمان ) بوده ک از خارج اومدن میشه بگین اسم این رومان چیه خواهش میکنم
کی گفته من شیطونم

سلام من یه رمان خوندم درباره دختری به اسم دلوین که رادان و رایان که دوتا برادر هستن بخاطر اینکه برادر دلوین با نامزد رادان فرار کرده رو میدزدن رادان خیلی دلوین رو اذیت میکنه و.. اگه اسمشو بلدین لطفا بگین
منم میخوامششش🥲

یه رمان هم بود که
دختره خیلی سرد و مغرورو فلان بود
میاد ی مدت خونه عموش اینا
با پسرعموش مشکل داره و باهم بحث میکنن
دختره عاشق پسره میشه ولی چون نمیدونه پسره دوسش داره
میخواد ازدواج کنه
پسره هم دوسش داشت ولی غرورش اجازه نمیداد بره جلو
روز عروسی دختره،،،پسرِ داستان دفترخاطراتشو میخونه و میفهنه اونم بهش علاقه داره و ......
تلافی و اما عشق

سلام رمان درمورد دختری به نام نوا که همه فکر میکنن به شوهر خواهرش چشم دارع و خواهرش بخاطر اون مرده و اونو گناه کار میدونن
اسم عشق دختره هم ابتینع

سلام دنبال یه رمان میگردم که دختر عمو پسر عمو بودند پسر غیرتی بود که خانواده دختر بهش میگفتن این کار و نکن پسر عموت دعوات میکنه باهم نامزد بودن