اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

کسی اسم رمانی که یه دختر میره تو خونه یه پسر خدمتکار میشه و کار میکنه پسره تو یه گروه موسیقی ساز میزنه و تو کنسرت هم شرکت میکنه توی یه کنسرتی که یه شهر دیگه بود اون دختره رو هم میبره ؟

سلام
من دنبال یه رمانم یه دختره که باپسری که عاشقشه ازدواج میکنه بعدمیفهمه خوانوادش خوانواده واقعیش نیستن وخوانواده واقعیش عموی شوهرشه دختره دوتابچه داره وخواهرواقعیش ازخارج برمیگرده این دختره باخواهرش قرارمیزارن ببینن شوهردختره که فکرکنم اسمش طنازه ببینن پسره که اونم فکرکنم اسمش احسانه کدومشونوانتخاب میکنه و......
اگه اسمشومیدونیدلطفابهم بگید.

سلام ی رمان بود اسم پسره کیان بود اسم دختره یادم نیست
دختره برای انتقام گرفتن خون خواهرش با حربه و نقشه رفت تو کاخ پسره که تو ترکیه بود دختره بدن خیلی ورزشکاری هم داشت

سلام
ی رمانی بود دختره با پدرش و زن باباش زندگی میکرد که پسر زن باباش از خارج میاد پیششون زندگی میکنه بعدش عاشق هم شدن هرکی اسمشو می‌دونه بگه مرسی

سلام من دنبال یه رمان هستم یه دختر ه با رفیقش میره خیاطی بد این زنه خیاطی میاد این دخترو میبره شمال تا پسر دیوونه خوب بشه

سلام دنبال یه رمان هستم که یه دختره که اسمش دلیاره برا مستقل شدن و جدا شدن از پدر و مادرش میره تو یه جنگل زندگی میکنه یه پسره هم که اسمش رویین بود که تو پادگان کار میکرد اونم تو همون جنگل زندگی میکنه

سلام ی رمان قبلا خواندم اسمش یادم نیست که دختره با پدرش وارد ی محله جدید میشن و پسره خانواده مذهبی داره دوست پدر دختره تو بچگی می‌خواسته به دختره *** کنه اما باباش میرسه برای همین بابای دختره با دخترش رابطه خوبی ندارن و همیشه موهاش کوتاهه بعد کم کم ماجراهایی پیش میاد که عاشق پسر همسایه جدید میشه و تو شرکت اون کار میکنه
سلام من دنبال یه اسم رمان میگردم ک موضوعش یه دختره خانواده پولداری داشت ولی ازشون متنفر بود باهاشون زندگی نمیکرد دختره فک میکنم یه سازیو بلد بود
پسره خیلی خررررپول بود هم خواننده بود هم یه شرکت بزرگ داروسازی داشت

ارسام، پسر ناخلف حاج سلطانی که دخترا براش فقط تخت گرم کن و بازیچه ان!
با ورود سراب به محله، دل میده به دختر چشم رنگی و حامیش میشه...
عشقی که پر از دردسره براش، اما دردسرشم به جون میخره...
پیداش نكردی منم می‌خوام اسمش رو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام دنبال یه رمان میگردم
اسم شخصیت اصلیش آلاله و حسام
آلاله حامله بوده و حسلم به آلاله خ.ی.ا.ن.ت میکنه
آلاله هم از یه خانواده ی سطح پایین بود
این رمان آنلاین بود من خوندمش قبلا... هنوزم تموم نشده... اسمش همون آلاله هست

سلام .دنبال یه رمانیم که تو کانالای سروش به این دبیرستانی لجباز بود ولی هرچقدر میگردم نمیتونم پیدا کنم.موضوع رمان در مورد یه دختر بود که اسمش محیا بود(البته تو بعضی جاها اسمش لادن بود)و ته تغاری خانواده که شرو شیطون بود و با استاد جدید دبیرستانشون سر لج بود و نمیدونست که مثل یه گرگ زخم خوردس طرف.اسم پسره هم علی(بعضی جاها هم ساواش) بود که طی اتفاقاتی دختره به دست این استاده فلج میشد و خلاصه باهم ازدواج میکردم.حالا آدامس جالبه ولی دیگه طاقت ندارم بنویسم.اگه اسمشو میدونین بگین که مردم از بس منتظر پارتای کانالا موندم😐🥲
عزیز این رمان اسمش ماتیک هست... همچنان تموم نشده و تا پارت 556 توی کانال تلگرام پارت گذاری شده