. . .

آموزش چاکاپولی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

چاکاپولی یکی از غذاهای گرجستان است که در بین مردم گرجی بسیار محبوب و رایج است.
این غذا با گوشت گوسفند یا گوشت گاو،برگ های ترخون،آلو سبز،نعنا،پیازچه،فلفل سبز،گشنیز،سیر و نمک تهیه می شود.
چاکاپولی،هنگامی که در بهار آلوها رسیده و شیرین می شوند،بیشتر استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه چاکاپولی برای 6 نفر:
150 گرم آلو سبز
200 گرم ترخون
200 گرم پیازچه
150 گرم جوانه گندم سبز تازه
2 عدد فلفل سبز
30 گرم سیر
1 لیتر آب
نمک و نعنا به اندازه کافی.
فلفل سیاه و قرمز اضافه نکنید زیرا طعم غذا را تغییر می دهد.

آماده سازی چاکاپولی:
گوشت را در یک ظرف گود و در آب با حرارت کم (معمولا 20-15 دقیقه)بپزید،گاهی اوقات با یک قاشق چوبی هم بزنید.
برگهای ترخون،فلفل،پیازچه،گشنیز و فلفل سبز را خرد کنید.
هنگامی که آب داخل ظرف کاهش می یابد،مواد خرد شده،همراه سیر و آلو را به گوشت اضافه کنید.
نمک و نعنا را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
درب ظرف را بپوشانید و حدود یک ساعت آنرا با حرارت کم بپزید.
چاکاپولی آماده است.
مراقب باشید که هسته های آلو را فرو نبرید.
 
نام موضوع : چاکاپولی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین