بازدیدهای مهمان دارای محدودیت می‌باشند.
. . .

آموزش پکـــــوره

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم

آرد نخود 1.5 گیلاس

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

سیر 4 حبه رنده شده

پیاز ( یا پیازچه ) 2 عدد متوسط ریز خورد شده

کلم سفید خورد شده: اختياري

نمک، مرچ و زرد چوبه: به اندازه نياز


👈 طرز تهیه

مرچ سبز قلمی خورد شده تند به مقدار دلخواه آرد نخود و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مایه نسبتا رقیقی بدست بیاید ( نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد ) طوری که با گیلاس یا ملاقه گرد بتوانیم بریزیم در بین روغن این مایه را میگذاریم تا سر بیاید، حدود 1 ساعت (در هوای گرم کمتر از یک ساعت سپس پیاز خورد شده و سیر رنده شده؛ مرچ، نمک، مرچ سبز خوردشده و در صورت تمایل کلم خورد شده را اضافه کرده، هم میزنیم توسط گیلاس کوچک یا ملاقه گرد از مواد آماده شده داخل روغن داغ میریزیم و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود

نکته :طبق معمول غذاهای هندی باید کمی تند باشد

با سس انبه و یا سس قرمز تند و یا کچاپ بیشتر میچسبد.

منظور از آرد نخود آرد نخودچی نیست بلکه آرد نخود خام میباشد(نخودها را چند ساعت درآب تر میکنیم و بعد اجازه میدهیم کمی خشک شود بعد با آسیاب حسابی پودر میکنیم

در بسته های آماده هم این آرد بفروش میرسد هم از نوع وطنی و هم خارجی.
 
نام موضوع : پکـــــوره دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین