Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 466
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم
آرد نخود 1.5 گیلاس
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه رنده شده
پیاز ( یا پیازچه ) 2 عدد متوسط ریز خورد شده
کلم سفید خورد شده: اختياري
نمک، مرچ و زرد چوبه: به اندازه نياز
👈 طرز تهیه
مرچ سبز قلمی خورد شده تند به مقدار دلخواه آرد نخود و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مایه نسبتا رقیقی بدست بیاید ( نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد ) طوری که با گیلاس یا ملاقه گرد بتوانیم بریزیم در بین روغن این مایه را میگذاریم تا سر بیاید، حدود 1 ساعت (در هوای گرم کمتر از یک ساعت سپس پیاز خورد شده و سیر رنده شده؛ مرچ، نمک، مرچ سبز خوردشده و در صورت تمایل کلم خورد شده را اضافه کرده، هم میزنیم توسط گیلاس کوچک یا ملاقه گرد از مواد آماده شده داخل روغن داغ میریزیم و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود
نکته :طبق معمول غذاهای هندی باید کمی تند باشد
با سس انبه و یا سس قرمز تند و یا کچاپ بیشتر میچسبد.
منظور از آرد نخود آرد نخودچی نیست بلکه آرد نخود خام میباشد(نخودها را چند ساعت درآب تر میکنیم و بعد اجازه میدهیم کمی خشک شود بعد با آسیاب حسابی پودر میکنیم
در بسته های آماده هم این آرد بفروش میرسد هم از نوع وطنی و هم خارجی.
نام موضوع : پکـــــوره
دسته : آموزش آشپزی