. . .

آموزش هوموس

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

هوموس یا (حمص)
حمص بطحینه


هوموس يا حمص، در حقيقت نوعي اردور يا پيش‌غذاست كه مي‌توان آن را يكي از جذابيت‌هاي آشپزي خاورميانه به حساب آورد. سادگي اين رسپي در كنار ويژگي‌هاي غذايي آن هوموس را تبديل به اردوري كرده است كه به عنوان يك شام سبك در كنار سالاد يا به عنوان يك اسنك ميان وعده براي فرزندان‌تان بي‌نظير است. هوموس رقيق به عنوان يك سس در كنار گوشت، مرغ و ماهي هم كاربرد دارد.

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

©نخود پخته: 250 گرم
©ارده: 12-10 قاشق غذاخوری
©آبلیمو: 10 قاشق غذاخوری
©روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
©نمک و مرچ سرخ: به میزان لازم
©پاپریکا: 2 قاشق چای خوری
©سیر 3حبه


روش تهیه:

1 - نخود را با کمی آب باقی مانده از پختش کاملا له کنید، طوری که هیچ تکه ای در آن نبوده و پودر شده باشد.
میتوانید در مخلوط کن بریزید یا با گوشکوب برقی این کار را انجام بدهید.

2 - در یک کاسه، ارده و آبلیمو را با دوسوم روغن زیتون مخلوط کنید. سیر له شده و میکس شده هم با خمیر نخود را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نمک و مرچ آن را اندازه کنید.

3 - هوموس را در یک ظرف کشیده و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بدهید. پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو کنید.

نکات:

1 - نسبت نخود، ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.

2 - کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم می توان به هوموس اضافه کرد.

3 - یکی از ویژگی های منحصربه فرد ارده آن است که با آب سخت می شود.

4 - ميتوانيد بجاي ارده دانه هاي كنجد را آسياب كنين و به مواد اضافه كنید.


هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد.

امتحان این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند. (اگر مخلوط سخت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید. مرچ یا پاپریکا را روی هوموس بپاشید و با برگ نعنا آرایش کنید.
این پیش غذا سرد سرو میشه و هرچه در یخچال بماند خوشمزه تر وجاافتاده تر میشه.
 
نام موضوع : هوموس دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین