. . .

آموزش مگرولی خارچو

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
IMG_20240303_002836_492.jpeg
مگرلین خارشو (ხარშო) یا با نام کارشو ، یکی دیگر از غذاهای مرسوم گرجستان است که با گوشت یا مرغ با برنج و یا بدون برنج و نیز گردو تهیه می شود. سرو این غذا بصورت گرم و تند است . در این دستورالعمل ما طریقه تهیه مگرلین خارشو با گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را نشان خواهیم داد .

مواد لازم:

1 کیلو گوشت گاو بدون چربی، 2 عدد پیاز متوسط، 250 گرم گردو، 3-4 حبه سیر، 1 عدد گوجه فرنگی متوسط، 1 قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، 1-2 برگ بو، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز، 3 قاشق چایخوری روغن ، نمک (مقدار وابسته به ترجیح شخصی). ادویه خارشو

ادویه خارشو: 1 قاشق چایخوری شنبلیله ، 1 قاشق چایخوری جعفری خشک شده و 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک.
IMG_20240303_003310_777.jpeg

IMG_20240303_003310_365.jpeg

IMG_20240303_003311_01547a6951f0d3dd12c.jpeg

طرز تهیه :
✅گوشت را به قطعات متوسط ریز کرده و به همراه 2 برگ بو درون تابه عمیقی بگذارید .
✅1 لیتر آب به آن افزوده

✅حدود 1 ساعت روی حرارت متوسط گوشت را گرم کنید تا پخته شود .
IMG_20240303_003823_351.jpeg

IMG_20240303_003823_478.jpeg

✅در حالی که گوشت در حال پختن است ، پیازها را ریز کرده و به همراه 3 قاشق روغن درون تابه ای دیگر به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید .

✅پوست گوجه فرنگی را کنده ، ریز ریز کرده و به همراه 1 قاشق پوره گوجه فرنگی به پیازهای تفت داده شده بیافزائید . 3 تا 4 دقیقه بطور مداوم آنها را مخلوط کرده و با قاشق چوبی آنها را له کنید . سپس شعله را خاموش نمائید .

✅سپس مخلوط اخیر را به گوشت افزوده و روی حرارت کم قرار دهید .
IMG_20240303_004103_602.jpeg

IMG_20240303_004103_613.jpeg

❇️گردو و سیر را آسیاب کنید .

❇️مجدداً گردو و سیر را آسیاب کنید .







❇️طرز تهیه ادویه خارشو : 1 قاشق چایخوری شنبلیله ، 1 قاشق چایخوری جعفری خشک شده و 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک را در یک کاسه کاملا مخلوط نمائید .

❇️ادویه خارشو ، فلفل قرمز و نمک را به گردو و سیر آسیاب شده افزوده و مخلوط کنید .

❇️زمانیکه حدودآ 100 میلی لیتر از آب گوشت در حال پخت تبخیر شد مخلوط فوق را به تدریج به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه به قوام برسد . مانند شکل زیر

در منطقه سامگرلو سرو خارشو با گومی ، الجاری و مچادی رایج است
از خارشویی که تهیه کرده اید ، لذت ببرید 😊
 
آخرین ویرایش:
نام موضوع : مگرولی خارچو دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین