اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

فراخوان فراخوان جذب رصد کننده

سلام عزیزم، به طوری که متوجه شدم شما غیر از رصد برای مقام‌های دیگه ای هم درخواست دادی. قوانین انجمن میگن هر کاربر فقط می‌تونه دو تا مقام آزمایشی بگیره و تا اون دو تا مقام رو ثابت نشه نمی‌تونه مقام دیگه ای داشته باشه. حالا دقت کن ببین به کدوم از مقام‌هایی که براشون اعلام آمادگی کردی علاقه داری روی همونا تمرکز کن ولی اگه رصد رو دوست داری بگو تا باهات گپ تست و آموزش بزنم.

سلام عزیزم، به طوری که متوجه شدم شما غیر از رصد برای مقام‌های دیگه ای هم درخواست دادی. قوانین انجمن میگن هر کاربر فقط می‌تونه دو تا مقام آزمایشی بگیره و تا اون دو تا مقام رو ثابت نشه نمی‌تونه مقام دیگه ای داشته باشه. حالا دقت کن ببین به کدوم از مقام‌هایی که براشون اعلام آمادگی کردی علاقه داری روی همونا تمرکز کن ولی اگه رصد رو دوست داری بگو تا باهات گپ تست و آموزش بزنم.
سلام‌ مدیر جان برای مدیریت تالار و رصد درخواست داده بودم بی زحمت رصد رو اوکی کنید برای مدیریت تالار هم دارم تایپک می زنم بعد از ثابت شدن یکی از مقام هام اون رو هم درخواست مدیریت میدم

سلام ممنونم از توضیحاتتون 🌹

آخرین ویرایش:
سلام اعلام امادگی

چشم و چراغ تیم اومد ک (:
اعلام آمادگیی

سلام و خسته نباشید خدمت کاربران انجمن.
مقام جدیدی به تازگی طراحی شده به نام رصد کننده که علاوه بر ظاهر زیبایی که داره و رنگ دلپسندش، فعالیت چندان سختی رو شامل نمیشه.

[BGCOLOR=rgb(250, 197, 28)]لازمه‌‌ی دریافت این رنک، آشنایی با ممنوعه‌‌ها و فیلترینگ می‌‌باشد! اعضای این تیم وظیفه دارند با درخواست ویراستاری یک اثر، پیش از آغاز ویرایش اثر را بررسی اجمالی کرده و ممنوعه‌‌هایش را هایلایت کنند. (در تاپیک یا ورد) سپس به نویسنده مهلت ویرایش ممنوعات داده می‌‌شود و در صورت بی‌‌توجهی، خود رصد کننده ممنوعات را اصلاح می‌‌کند و تمام![/BGCOLOR]

چنانچه شرایط بالا و یا علاقه مندی به فعالیت این تیم را دارید، در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید تا تست کوتاهی از شما گرفته شود.

با تشکر | کادر مدیریت کتابدونی انجمن رمانیک
اعلام آمادگی

اعلام آمادگی میکنم