انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100028" data-attributes="member: 27"><p>400 گرم از خامه قنادی را درون ظرفی بریزید و آن را با دور کند همزن برقی شروع به هم زدن کنید و همه جای خامه را به طور یکدست هم بزنید و بعد از گذشت 5 دقیقه دور همزن را تند کنید و 1 دقیقه دیگر نیز آن را با دور تند هم بزنید و بعد سس شکلاتی که آماده کرده بودید و سرد شده را به خامه خود اضافه کنید و با دور متوسط همزن به آرامی و در مدت زمان خیلی کم آن ها را مخلوط کنید و بعد 1 قاشق از خامه شکلاتی که آماده کردید را برداشته و بقیه آن را داخل ظرفی قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و آن را مدتی داخل یخچال قرار دهید.</p><p></p><p>کیکی را که آماده کرده اید به چند برش مساوی از وسط تقسیم کنید و بعد یک قاشق از خامه شکلاتی را که برداشته بودید کف ظرفی که در آن می خواهید کیک را سرو کنید بمالید و یکی از برش های کیک را روی آن قرار دهید تا کیک شما به خوبی روی ظرف فیکس شود و بعد مقداری از خامه شکلاتی را برداشته و روی کیک بمالید و بعد کمی از برش های نازک موز را به همراه مغز گردو روی خامه بریزید و لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید و به همین صورت ادامه دهید تا لایه لایه کیک را با مواد پر کنید.</p><p></p><p>1 لیوان شیر را درون قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد از آن که شیر به خوبی گرم شد و به جوش آمد شکلات تلخ را بریزید و 2 دقیقه ای زمان دهید و آن را با لیسک به خوبی هم بزنید و بعد از گذشت 2 دقیقه آن را از روی حرارت کنار بگذارید و بعد از آن که به خوبی شکلات حل شد آن را 2 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد و بعد کنار بگذارید تا به خوبی خنک شود و در این زمان دور کیک خامه ای که از قبل آماده کرده بودید را طلق بکشید و با چسب آن را روی کیک فیکس کنید گوشه هایی که با طلق برخورد می کنند و کمی با کیک فاصله دارند را با خامه ای که تهیه کرده اید به خوبی بپوشانید و بعد 300 گرمی که از خامه قنادی مانده بود را داخل ظرفی بریزید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرد و بعد نصف سس شکلاتی که تهیه کرده بودید را به خامه اضافه کنید و با مجدد همزن خوب هم بزنید و بعد به آن شیر اضافه کنید.</p><p></p><p> دقت داشته باشید میزان اضافه کردن شیر به خامه بستگی به غلظت خامه شما دارد باید طوری باشد که زمانی که همزن را روی آن ها می کشید همان ثانیه جای آن از بین برود. سپس آن را روی کیک خامه ای خود داخل طلق بریزید و ادامه سس شکلات را روی خامه بریزید و بعد از آن هم کیک مذاب شکلاتی خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100028, member: 27"] 400 گرم از خامه قنادی را درون ظرفی بریزید و آن را با دور کند همزن برقی شروع به هم زدن کنید و همه جای خامه را به طور یکدست هم بزنید و بعد از گذشت 5 دقیقه دور همزن را تند کنید و 1 دقیقه دیگر نیز آن را با دور تند هم بزنید و بعد سس شکلاتی که آماده کرده بودید و سرد شده را به خامه خود اضافه کنید و با دور متوسط همزن به آرامی و در مدت زمان خیلی کم آن ها را مخلوط کنید و بعد 1 قاشق از خامه شکلاتی که آماده کردید را برداشته و بقیه آن را داخل ظرفی قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و آن را مدتی داخل یخچال قرار دهید. کیکی را که آماده کرده اید به چند برش مساوی از وسط تقسیم کنید و بعد یک قاشق از خامه شکلاتی را که برداشته بودید کف ظرفی که در آن می خواهید کیک را سرو کنید بمالید و یکی از برش های کیک را روی آن قرار دهید تا کیک شما به خوبی روی ظرف فیکس شود و بعد مقداری از خامه شکلاتی را برداشته و روی کیک بمالید و بعد کمی از برش های نازک موز را به همراه مغز گردو روی خامه بریزید و لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید و به همین صورت ادامه دهید تا لایه لایه کیک را با مواد پر کنید. 1 لیوان شیر را درون قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد از آن که شیر به خوبی گرم شد و به جوش آمد شکلات تلخ را بریزید و 2 دقیقه ای زمان دهید و آن را با لیسک به خوبی هم بزنید و بعد از گذشت 2 دقیقه آن را از روی حرارت کنار بگذارید و بعد از آن که به خوبی شکلات حل شد آن را 2 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد و بعد کنار بگذارید تا به خوبی خنک شود و در این زمان دور کیک خامه ای که از قبل آماده کرده بودید را طلق بکشید و با چسب آن را روی کیک فیکس کنید گوشه هایی که با طلق برخورد می کنند و کمی با کیک فاصله دارند را با خامه ای که تهیه کرده اید به خوبی بپوشانید و بعد 300 گرمی که از خامه قنادی مانده بود را داخل ظرفی بریزید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرد و بعد نصف سس شکلاتی که تهیه کرده بودید را به خامه اضافه کنید و با مجدد همزن خوب هم بزنید و بعد به آن شیر اضافه کنید. دقت داشته باشید میزان اضافه کردن شیر به خامه بستگی به غلظت خامه شما دارد باید طوری باشد که زمانی که همزن را روی آن ها می کشید همان ثانیه جای آن از بین برود. سپس آن را روی کیک خامه ای خود داخل طلق بریزید و ادامه سس شکلات را روی خامه بریزید و بعد از آن هم کیک مذاب شکلاتی خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین