انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100027" data-attributes="member: 27"><p>در این مرحله 1 لیوان از آرد 3 صفر را برداشته و یک بار درون ظرفی الک کنید سپس دو قاشق غذا خوری از آن را برداشته و به آرد الک شده باقی مانده داخل ظرف دو قاشق غذا خوری نشاسته ذرت اضافه کنید و با همزن دستی خوب آن ها را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و بعد این ترکیب را 5 بار الک کنید تا پودر کیک شما آماده شود سپس تنها 65 گرم از این پودر کیکی که آماده کردید را طی دو مرحله به آرامی الک کنید و به تخم مرغ های خود اضافه کنید و هر سری که پودر خود را اضافه می کنید ترکیب تخم مرغ و پودر را به وسیله لیسک به آرامی هم بزنید و این کار را آنقدر آرام انجام دهید تا مواد شما به هیچ وجه نخوابد و با تخم مرغ ها نیز مخلوط شوند.</p><p></p><p>ظرف جداگانه ای را برداشته و داخل آن 1 قاشق غذا خوری شیر را به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن مایع و اسانس وانیل بریزید و سپس درون ظرف پودر کاکائو را نیز الک کنید و تمامی آن ها را به خوبی با یکدیگر هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد به اندازه یک لیسک از مایه کیک را که آماده کرده بودید را برداشته و به مخلوط شیر و پودر کاکائوی خود اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند و زمانی که به خوبی مخلوط شدند آن ها را به مایه کیکی که آماده کرده اید اضافه کنید و مجدد با لیسک خیلی آرام به طوری که پف آن ها نخوابد هم بزنید و با کل مایه کیک به آرامی مخلوط کنید.</p><p></p><p>قالبی 18 سانتی را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مایه کیک را که آماده کرده بودید را درون قالب بریزید و و خوب درون قالب صاف کنید و بعد روی قالب را فویل بکشید و بعد داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن آب پایه ای روی قابلمه قرار دهید تا قالب با آب تماس پیدا نکند و بعد قالب را روی پایه قرار دهید و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را 10 دقیقه روی متوسط بگذارید و بعد از 10 دقیقه شعله را ملایم کنید و 35 تا 40 دقیقه دیگر نیز به آن زمان دهید تا با شعله کم به آرامی کیک شما پخته شود. دقت داشته باشید برای اینکه در حین پخت آب شما تمام نشود حتماً از قابلمه ای بزرگ استفاده کنید. پس از آن که کیک شما آماده شد آن را از درون قابلمه درآورید و اجازه دهید تا به خوبی خنک شود.</p><p></p><p>قابلمه ای را برداشته و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد 1 لیوان شیر را به قابلمه اضافه کنید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند و سپس به آن شکلات شیری قهوه ای را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه به آرامی با لیسک شروع به هم زدن کنید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و آن قدر هم بزنید تا شکلات ها به خوبی درون شیر آب شوند و با شیر به خوبی مخلوط شوند وقتی شکلات ها درون شیر حل شدند دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود و 2 دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید تا به غلظتی برسد که وقتی با لیسک آن را هم می زنید جای لیسک روی آن بماند و بعد آن را کنار بگذارید تا به طور کامل خنک شود.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100027, member: 27"] در این مرحله 1 لیوان از آرد 3 صفر را برداشته و یک بار درون ظرفی الک کنید سپس دو قاشق غذا خوری از آن را برداشته و به آرد الک شده باقی مانده داخل ظرف دو قاشق غذا خوری نشاسته ذرت اضافه کنید و با همزن دستی خوب آن ها را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و بعد این ترکیب را 5 بار الک کنید تا پودر کیک شما آماده شود سپس تنها 65 گرم از این پودر کیکی که آماده کردید را طی دو مرحله به آرامی الک کنید و به تخم مرغ های خود اضافه کنید و هر سری که پودر خود را اضافه می کنید ترکیب تخم مرغ و پودر را به وسیله لیسک به آرامی هم بزنید و این کار را آنقدر آرام انجام دهید تا مواد شما به هیچ وجه نخوابد و با تخم مرغ ها نیز مخلوط شوند. ظرف جداگانه ای را برداشته و داخل آن 1 قاشق غذا خوری شیر را به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن مایع و اسانس وانیل بریزید و سپس درون ظرف پودر کاکائو را نیز الک کنید و تمامی آن ها را به خوبی با یکدیگر هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد به اندازه یک لیسک از مایه کیک را که آماده کرده بودید را برداشته و به مخلوط شیر و پودر کاکائوی خود اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند و زمانی که به خوبی مخلوط شدند آن ها را به مایه کیکی که آماده کرده اید اضافه کنید و مجدد با لیسک خیلی آرام به طوری که پف آن ها نخوابد هم بزنید و با کل مایه کیک به آرامی مخلوط کنید. قالبی 18 سانتی را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مایه کیک را که آماده کرده بودید را درون قالب بریزید و و خوب درون قالب صاف کنید و بعد روی قالب را فویل بکشید و بعد داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن آب پایه ای روی قابلمه قرار دهید تا قالب با آب تماس پیدا نکند و بعد قالب را روی پایه قرار دهید و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را 10 دقیقه روی متوسط بگذارید و بعد از 10 دقیقه شعله را ملایم کنید و 35 تا 40 دقیقه دیگر نیز به آن زمان دهید تا با شعله کم به آرامی کیک شما پخته شود. دقت داشته باشید برای اینکه در حین پخت آب شما تمام نشود حتماً از قابلمه ای بزرگ استفاده کنید. پس از آن که کیک شما آماده شد آن را از درون قابلمه درآورید و اجازه دهید تا به خوبی خنک شود. قابلمه ای را برداشته و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد 1 لیوان شیر را به قابلمه اضافه کنید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند و سپس به آن شکلات شیری قهوه ای را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه به آرامی با لیسک شروع به هم زدن کنید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و آن قدر هم بزنید تا شکلات ها به خوبی درون شیر آب شوند و با شیر به خوبی مخلوط شوند وقتی شکلات ها درون شیر حل شدند دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود و 2 دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید تا به غلظتی برسد که وقتی با لیسک آن را هم می زنید جای لیسک روی آن بماند و بعد آن را کنار بگذارید تا به طور کامل خنک شود. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین