انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100026" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">تخم مرغ 3 عدد بزرگ</li> <li data-xf-list-type="ul">شکر دانه ریز 90 گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">شیر به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">روغن 2 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">اسانس وانیل نصف ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">پودر کاکائو 2 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">نمک 1 پینچ</li> <li data-xf-list-type="ul">خامه قنادی 700 گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">موز 1 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">گردو خرد شده 60 گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">کاکائو شیری قهوه ای 20 گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">شکلات تلخ 200 کرم</li> <li data-xf-list-type="ul">آرد 3 صفر</li> <li data-xf-list-type="ul">نشاسته ذرت</li> <li data-xf-list-type="ul">طلق</li> </ul><p>ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده تمامی آن ها را جدا کنید و سپس سفیده تخم مرغ ها را به مدت 1 دقیقه با دور کند همزن برقی هم بزنید تا به خوبی کف کنند و بعد شکر دانه ریز را طی چندین مرحله آرام آرام به سفیده هایی که کف کرده اند اضافه کنید و هر بار که مقداری از شکر را اضافه می کنید آن ها را به مدت 1 دقیقه مجدد با دور کند همزن برقی هم بزنید وقتی همه شکر را اضافه کردید آنقدر به هم زدن با دور کند ادامه دهید به اندازه ای که تا حدی سفیده ها سفت و سفید رنگ شوند و در طی این مدت چندین بار با لیسک نیز سفیده ها را هم بزنید و بعد مجدد از همزن برقی استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه جای سفیده ها به خوبی هم زده شده باشند و بعد از آن که 4 دقیقه از زمان اضافه کردن شکر به سفیده ها گذشت دور همزن را تند کنید و آنقدر با دور تند سفیده ها را هم بزنید که وقتی همزن را خاموش می کنید و از سفیده ها جدا می کنید سفیده ها به طور کامل فرم دار و سفت شده باشند و محل جدایی تیغه همزن از سفیده ها مقداری به شکل قله مانند شود و سفیده ها به قدری سفت شده باشند که اصلاً از ظرف یا همزن شما نریزند، حدوداً از زمانی که شکر را به سفیده اضافه می کنید 10 دقیقه این کار زمان می برد.</p><p></p><p>پس از آن که سفیده ها آماده شدند زرده ها را که درون ظرف جدا ریخته بودید به خوبی هم بزنیدتا از لختگی خود خارج شوند و بعد زرده ها را نیز به سفیده اضافه کنید و به آرامی با دور بسیار کند همزن شروع به هم زدن کنید. دقت داشته باشید باید هم زدن سفیده و زرده را خیلی طول ندهید معمولاً 30 ثانیه کافی است و با دور کند همزن این کار را انجام دهید تا پف سفیده ها به هیچ وجه نخوابد.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100026, member: 27"] [LIST] [*]تخم مرغ 3 عدد بزرگ [*]شکر دانه ریز 90 گرم [*]شیر به مقدار لازم [*]روغن 2 ق غذا خوری [*]اسانس وانیل نصف ق غذا خوری [*]پودر کاکائو 2 ق غذا خوری [*]نمک 1 پینچ [*]خامه قنادی 700 گرم [*]موز 1 عدد [*]گردو خرد شده 60 گرم [*]کاکائو شیری قهوه ای 20 گرم [*]شکلات تلخ 200 کرم [*]آرد 3 صفر [*]نشاسته ذرت [*]طلق [/LIST] ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده تمامی آن ها را جدا کنید و سپس سفیده تخم مرغ ها را به مدت 1 دقیقه با دور کند همزن برقی هم بزنید تا به خوبی کف کنند و بعد شکر دانه ریز را طی چندین مرحله آرام آرام به سفیده هایی که کف کرده اند اضافه کنید و هر بار که مقداری از شکر را اضافه می کنید آن ها را به مدت 1 دقیقه مجدد با دور کند همزن برقی هم بزنید وقتی همه شکر را اضافه کردید آنقدر به هم زدن با دور کند ادامه دهید به اندازه ای که تا حدی سفیده ها سفت و سفید رنگ شوند و در طی این مدت چندین بار با لیسک نیز سفیده ها را هم بزنید و بعد مجدد از همزن برقی استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه جای سفیده ها به خوبی هم زده شده باشند و بعد از آن که 4 دقیقه از زمان اضافه کردن شکر به سفیده ها گذشت دور همزن را تند کنید و آنقدر با دور تند سفیده ها را هم بزنید که وقتی همزن را خاموش می کنید و از سفیده ها جدا می کنید سفیده ها به طور کامل فرم دار و سفت شده باشند و محل جدایی تیغه همزن از سفیده ها مقداری به شکل قله مانند شود و سفیده ها به قدری سفت شده باشند که اصلاً از ظرف یا همزن شما نریزند، حدوداً از زمانی که شکر را به سفیده اضافه می کنید 10 دقیقه این کار زمان می برد. پس از آن که سفیده ها آماده شدند زرده ها را که درون ظرف جدا ریخته بودید به خوبی هم بزنیدتا از لختگی خود خارج شوند و بعد زرده ها را نیز به سفیده اضافه کنید و به آرامی با دور بسیار کند همزن شروع به هم زدن کنید. دقت داشته باشید باید هم زدن سفیده و زرده را خیلی طول ندهید معمولاً 30 ثانیه کافی است و با دور کند همزن این کار را انجام دهید تا پف سفیده ها به هیچ وجه نخوابد. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین