انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99741" data-attributes="member: 27"><p> <table style='width: 100%' class=''><tr><td>مواد لازم کرم نسکافه و شکلات</td><td></td></tr><tr><td>شیر</td><td>۴ پیمانه</td></tr><tr><td>پودر ژلاتین</td><td>۴ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>شکر</td><td>۱ پیمانه</td></tr><tr><td>خامه صبحانه</td><td>۲۰۰ گرم</td></tr><tr><td>آب جوش</td><td>¼ پیمانه</td></tr><tr><td>پودر نسکافه</td><td>۲ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>پودر کاکائو</td><td>۱ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>شکلات تلخ</td><td>۵۰ گرم</td></tr></table><p></p><p>برای تهیه کرم نسکافه و شکلات خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه خامه را به صورت مداوم هم می زنیم تا کاملا روان شود.</p><p>شیر و شکر را به قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه آب سرد را به همراه ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب کتری بنماری می کنیم.</p><p>زمانی که ذرات شکر کاملا حل شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ژلاتین بنماری شده را به آن می افزاییم. در ادامه مایه را به دو قسمت یکسان تقسیم کرده و به یکی از قسمت های مایه، پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.</p><p>حالا پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده تا کاملا حل شود، سپس به مخلوط شیر باقی مانده می افزاییم و هم می زنیم تا بافت مایه یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب کرده و درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.</p><p>لایه نسکافه ای را درون قالب ریخته و قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا نیم بند شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم.</p><p>حالا مایه شکلاتی را روی لایه نسکافه ای ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند تا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس کرم نسکافه و شکلات را درون ظرف سرومان بر می گردانیم.</p><p>در ادامه کرم نسکافه ای را به همراه ترافل های رنگی و گل تزیین می کنیم. در نهایت این دسر را به اندازه و فرم دلخواه برش زده، سپس سرو می کنیم. کرم نسکافه و شکلات را می توانید درون لیوان های تک نفره نیز درست کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99741, member: 27"] [TABLE] [TR] [TD]مواد لازم کرم نسکافه و شکلات[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]شیر[/TD] [TD]۴ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر ژلاتین[/TD] [TD]۴ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]۱ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD]خامه صبحانه[/TD] [TD]۲۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]آب جوش[/TD] [TD]¼ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر نسکافه[/TD] [TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر کاکائو[/TD] [TD]۱ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکلات تلخ[/TD] [TD]۵۰ گرم[/TD] [/TR] [/TABLE] برای تهیه کرم نسکافه و شکلات خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه خامه را به صورت مداوم هم می زنیم تا کاملا روان شود. شیر و شکر را به قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه آب سرد را به همراه ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب کتری بنماری می کنیم. زمانی که ذرات شکر کاملا حل شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ژلاتین بنماری شده را به آن می افزاییم. در ادامه مایه را به دو قسمت یکسان تقسیم کرده و به یکی از قسمت های مایه، پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده تا کاملا حل شود، سپس به مخلوط شیر باقی مانده می افزاییم و هم می زنیم تا بافت مایه یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب کرده و درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. لایه نسکافه ای را درون قالب ریخته و قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا نیم بند شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم. حالا مایه شکلاتی را روی لایه نسکافه ای ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند تا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس کرم نسکافه و شکلات را درون ظرف سرومان بر می گردانیم. در ادامه کرم نسکافه ای را به همراه ترافل های رنگی و گل تزیین می کنیم. در نهایت این دسر را به اندازه و فرم دلخواه برش زده، سپس سرو می کنیم. کرم نسکافه و شکلات را می توانید درون لیوان های تک نفره نیز درست کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین