انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99655" data-attributes="member: 27"><p>ابتدا باید خمیر مایه را به همراه شکر و آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید و پف کند، داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه شیر و روغن هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید و شروع کنید به اضافه کنید.</p><p></p><p>باید در ادامه کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بعد روی سطح آرد پاشی شده به مدت ۱۰ وزر دهید تا نرم و لطیف شود، حالا خمیر را به شکل توپ دربیاورید در جای نسبتا گرم به مدت ۱.۵ ساعت زمان دهید تا حجم آن دو برابر شود.</p><p></p><p>در ادامه باید اسفناج را تمیز کنید و بشورید و خرد کنید. داخل تابه بدون افزودن روغن اسفناج را تفت دهید تا نرم و آب اضافه آن کشیده و حجم اسفناج کم شود و بعد از روی حرارت بردارید. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و مرغ ها را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید و بعد سس تند مورد نظر را به همراه رب اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه زمان دهید و بعد اسفناج بخارپز شده را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را مخلوط کنید از تابه بردارید.</p><p></p><p>پف خمیر را با دست بگیرید و از خمیر دو عدد چانه بگیرید و با کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده به اندازه قالب مورد نظر باز کنید و داخل قالب چرب شده قرار دهید و با چنگال روی آن چند ضربه بزنید و روی خمیر را کمی سس گوجه بزنید و از مواد اسفناج و مرغ روی خمیر بریزید و روی مواد کمی پنیر ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پیتزا مرغ و اسفناج پخته شود.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99655, member: 27"] ابتدا باید خمیر مایه را به همراه شکر و آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید و پف کند، داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه شیر و روغن هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید و شروع کنید به اضافه کنید. باید در ادامه کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بعد روی سطح آرد پاشی شده به مدت ۱۰ وزر دهید تا نرم و لطیف شود، حالا خمیر را به شکل توپ دربیاورید در جای نسبتا گرم به مدت ۱.۵ ساعت زمان دهید تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه باید اسفناج را تمیز کنید و بشورید و خرد کنید. داخل تابه بدون افزودن روغن اسفناج را تفت دهید تا نرم و آب اضافه آن کشیده و حجم اسفناج کم شود و بعد از روی حرارت بردارید. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و مرغ ها را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید و بعد سس تند مورد نظر را به همراه رب اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه زمان دهید و بعد اسفناج بخارپز شده را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را مخلوط کنید از تابه بردارید. پف خمیر را با دست بگیرید و از خمیر دو عدد چانه بگیرید و با کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده به اندازه قالب مورد نظر باز کنید و داخل قالب چرب شده قرار دهید و با چنگال روی آن چند ضربه بزنید و روی خمیر را کمی سس گوجه بزنید و از مواد اسفناج و مرغ روی خمیر بریزید و روی مواد کمی پنیر ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پیتزا مرغ و اسفناج پخته شود. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین