انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Like crazy&lt;3" data-source="post: 98365" data-attributes="member: 1249"><p> <table style='width: 100%' class=''><tr><td>مواد لازم پاناکوتا وانیلی</td><td></td></tr><tr><td> شیر</td><td>۲ لیوان</td></tr><tr><td>خامه صبحانه</td><td>½ لیوان</td></tr><tr><td>شکر</td><td>¾ لیوان</td></tr><tr><td>پودر ژلاتین</td><td>۲ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>وانیل</td><td>½ قاشق چایخوری</td></tr><tr><td>آب سرد</td><td>¼ پیمانه</td></tr><tr><td>مواد لازم دسر توت فرنگی</td><td></td></tr><tr><td>شیر</td><td>۲ پیمانه</td></tr><tr><td>پودر ژلاتین</td><td>۲ قاشق سوپخوری</td></tr><tr><td>توت فرنگی</td><td>۳۰۰ گرم</td></tr><tr><td>خامه صبحانه</td><td>۲۵۰ گرم</td></tr><tr><td>شکر</td><td>۵ قاشق سوپخوری</td></tr></table><h2>طرز تهیه پاناکوتا وانیلی</h2><p></p><h3>مرحله اول</h3><p>برای تهیه پاناکوتا وانیلی خوشمزه در ابتدای کار آب سرد را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی مخلوط کرده و اجازه می دهیم ژلاتین به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا حالت اسفنجی پیدا کند.</p><h3>مرحله دوم</h3><p>پس از گذشت این زمان ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین ذوب شده و کاملا شفاف شود. در ادامه شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.</p><h3>مرحله سوم</h3><p>حالا اجازه می دهیم ذرات شکر درون شیر حل شده و شیر کمی گرم شود. در ادامه خامه را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا روان شود، سپس ژلاتین بنماری شده را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم.</p><h3>مرحله چهارم</h3><p>در این مرحله خامه روان شده را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم کاملا ترکیب شوند، سپس وانیل را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید شیر نجوشد.</p><h3>مرحله پنجم</h3><p>در حد گرم شدن مایه پاناکوتا کفایت می کند. در ادامه لیوان های سرومان را انتخاب کرده، سپس مقداری از مایه پاناکوتا درون لیوان ها ریخته و اجازه می دهیم کمی از دمای آنها کاسته شود و بعد درون یخچال قرار می دهیم.</p><h3>مرحله ششم</h3><p>حالا اجازه می دهیم لیوان های سرو به مدت ۲ ساعت درون یخچال بمانند تا پاناکوتا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن دسر توت فرنگی می رویم، برای این منظور نصف پیمانه شیر را با ژلاتین مخلوط می کنیم.</p><h3>مرحله هفتم</h3><p>حالا مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند. در ادامه توت فرنگی ها را شسته و به همراه خامه صبحانه، شکر و باقی مانده شیر درون غذاساز یا میکسر می ریزیم.</p><h3>مرحله هشتم</h3><p>حالا مواد درون غذاساز را به خوبی میکس می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مخلوط شیر و ژلاتین را به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم تا مایه دسر کاملا یکدست شود، سپس لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم.</p><h3>مرحله نهم</h3><p>برای شکیل تر شدن دسر، چند اسلایس توت فرنگی در دیواره های لیوان قرار داده، سپس مایه دسر را درون آن می ریزیم و مجددا لیوان ها را درون یخچال قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم دسر به مدت ۳ ساعت درون یخچال بماند.</p><h3>مرحله دهم</h3><p>پس از گذشت این زمان لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی دسر را با اسلایس های توت فرنگی تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان. در صورت تمایل می توانید برای قوی تر کردن طعم دسر، از اسانس توت فرنگی استفاده کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Like crazy<3, post: 98365, member: 1249"] [TABLE] [TR] [TD]مواد لازم پاناکوتا وانیلی[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] شیر[/TD] [TD]۲ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]خامه صبحانه[/TD] [TD]½ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]¾ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر ژلاتین[/TD] [TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]وانیل[/TD] [TD]½ قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]آب سرد[/TD] [TD]¼ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD]مواد لازم دسر توت فرنگی[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]شیر[/TD] [TD]۲ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر ژلاتین[/TD] [TD]۲ قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]توت فرنگی[/TD] [TD]۳۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]خامه صبحانه[/TD] [TD]۲۵۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]۵ قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] [HEADING=1]طرز تهیه پاناکوتا وانیلی[/HEADING] [HEADING=2]مرحله اول[/HEADING] برای تهیه پاناکوتا وانیلی خوشمزه در ابتدای کار آب سرد را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی مخلوط کرده و اجازه می دهیم ژلاتین به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا حالت اسفنجی پیدا کند. [HEADING=2]مرحله دوم[/HEADING] پس از گذشت این زمان ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین ذوب شده و کاملا شفاف شود. در ادامه شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم. [HEADING=2]مرحله سوم[/HEADING] حالا اجازه می دهیم ذرات شکر درون شیر حل شده و شیر کمی گرم شود. در ادامه خامه را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا روان شود، سپس ژلاتین بنماری شده را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. [HEADING=2]مرحله چهارم[/HEADING] در این مرحله خامه روان شده را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم کاملا ترکیب شوند، سپس وانیل را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید شیر نجوشد. [HEADING=2]مرحله پنجم[/HEADING] در حد گرم شدن مایه پاناکوتا کفایت می کند. در ادامه لیوان های سرومان را انتخاب کرده، سپس مقداری از مایه پاناکوتا درون لیوان ها ریخته و اجازه می دهیم کمی از دمای آنها کاسته شود و بعد درون یخچال قرار می دهیم. [HEADING=2]مرحله ششم[/HEADING] حالا اجازه می دهیم لیوان های سرو به مدت ۲ ساعت درون یخچال بمانند تا پاناکوتا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن دسر توت فرنگی می رویم، برای این منظور نصف پیمانه شیر را با ژلاتین مخلوط می کنیم. [HEADING=2]مرحله هفتم[/HEADING] حالا مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند. در ادامه توت فرنگی ها را شسته و به همراه خامه صبحانه، شکر و باقی مانده شیر درون غذاساز یا میکسر می ریزیم. [HEADING=2]مرحله هشتم[/HEADING] حالا مواد درون غذاساز را به خوبی میکس می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مخلوط شیر و ژلاتین را به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم تا مایه دسر کاملا یکدست شود، سپس لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم. [HEADING=2]مرحله نهم[/HEADING] برای شکیل تر شدن دسر، چند اسلایس توت فرنگی در دیواره های لیوان قرار داده، سپس مایه دسر را درون آن می ریزیم و مجددا لیوان ها را درون یخچال قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم دسر به مدت ۳ ساعت درون یخچال بماند. [HEADING=2]مرحله دهم[/HEADING] پس از گذشت این زمان لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی دسر را با اسلایس های توت فرنگی تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان. در صورت تمایل می توانید برای قوی تر کردن طعم دسر، از اسانس توت فرنگی استفاده کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین