انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100041" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">فیله مرغ 4 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">قارچ 6 عدد بزرگ</li> <li data-xf-list-type="ul">فلفل دلمه ای 6 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">پیاز 1 عدد بزرگ</li> <li data-xf-list-type="ul">شیر 1 لیوان</li> <li data-xf-list-type="ul">آرد 1 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">کره 1 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">خامه 2/5 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">روغن مایع به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">پنیر پیتزا و پنیر چدار به مقدار دلخواه</li> </ul><p>ابتدا پیاز و فیله های مرغ را مقداری با آب سرد بشویید و بعد پوست پیاز را بگیرید و آن را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید و بعد ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن کمی گرم و آماده شود و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید تا مقداری سبک و طلایی شود و بعد از شفاف شدن پیاز، فیله های مرغ را هم به شکل مربع های کوچک و یک اندازه برش دهید و خرد کنید و سپس آن ها را نیز به پیاز اضافه کنید و کمی آن ها را تفت دهید تا فیله های مرغ مقداری تغیر رنگ دهند. بعد از تفت دادن فیله های مرغ نوبت اضافه کردن قارچ ها است پس آن ها را نیز بشویید سپس آن ها را به شکل حلقه ای و یک اندازه خرد کنید و به فیله ها اضافه کنید و چند دقیقه ای آن ها را هم با مواد تفت دهید تا خامی قارچ ها کمی گرفته شوند و بعد به آن ها مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کرده و آن ها را نیز 1 دقیقه ای با مواد تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شوند.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100041, member: 27"] [LIST] [*]فیله مرغ 4 عدد [*]قارچ 6 عدد بزرگ [*]فلفل دلمه ای 6 عدد [*]پیاز 1 عدد بزرگ [*]شیر 1 لیوان [*]آرد 1 ق غذا خوری [*]کره 1 ق غذا خوری [*]خامه 2/5 ق غذا خوری [*]روغن مایع به مقدار لازم [*]نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم [*]پنیر پیتزا و پنیر چدار به مقدار دلخواه [/LIST] ابتدا پیاز و فیله های مرغ را مقداری با آب سرد بشویید و بعد پوست پیاز را بگیرید و آن را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید و بعد ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن کمی گرم و آماده شود و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید تا مقداری سبک و طلایی شود و بعد از شفاف شدن پیاز، فیله های مرغ را هم به شکل مربع های کوچک و یک اندازه برش دهید و خرد کنید و سپس آن ها را نیز به پیاز اضافه کنید و کمی آن ها را تفت دهید تا فیله های مرغ مقداری تغیر رنگ دهند. بعد از تفت دادن فیله های مرغ نوبت اضافه کردن قارچ ها است پس آن ها را نیز بشویید سپس آن ها را به شکل حلقه ای و یک اندازه خرد کنید و به فیله ها اضافه کنید و چند دقیقه ای آن ها را هم با مواد تفت دهید تا خامی قارچ ها کمی گرفته شوند و بعد به آن ها مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کرده و آن ها را نیز 1 دقیقه ای با مواد تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شوند. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین