انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر کیک یخچالی به چهار روش مختلف
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="ARA.O.O" data-source="post: 88662" data-attributes="member: 300"><p><h2>۵. کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و هویج</h2> <table style='width: 100%' class=''><tr><td>مواد اولیه</td><td>مقدار</td></tr><tr><td>بیسکویت پتی بور</td><td>2 بسته</td></tr><tr><td>آب سرد</td><td>1 لیوان</td></tr><tr><td>شکر</td><td>2/3 لیوان</td></tr><tr><td>پودر هل</td><td>1 قاشق چایخوری</td></tr><tr><td>گلاب</td><td>2 قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>هویج</td><td>500 گرم</td></tr><tr><td>نشاسته ذرت</td><td>3 قاشق غذاخوری</td></tr></table><p></p><p></p><p><strong> دستور تهیه:</strong></p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">برای شروع کار، هویجها رو پوست بگیرید، کمی خرد کنید و در آب جوش بریزید. اجازه دهید کاملا پخته و نرم شود. سپس شکر و پودر هل را روی هویجها بریزید. بعد از آن نشاسته را همراه با آب سرد مخلوط کنید و روی هویجها ریخته و روی حرارت بگذارید. مدام مواد خود را هم بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شوند. در آخر گلاب را به مواد خود اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.</li> <li data-xf-list-type="ul">یک قالب یا ظرف برای کیک یخچالی خود تهیه کنید. در کف ظرف یک لایه بیسکویت و یک لایه پوره هویجی را که آماده کرده بودید، بچینید. این کار را تا زمانی که پوره هویج شما و بیسکویتها تمام شود، انجام دهید. لایه آخر را باید با پوره هویج به صورت کامل بپوشانید.</li> <li data-xf-list-type="ul">بعد از آن، مواد خود را حدود 6 الی 7 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا آماده سرو شود. بعد از آن که آماده شد، برش دهید و نوش جان کنید.</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>نکته:</strong> شما میتوانید مقداری پودر کاکائو نیز به مواد میانی بزنید.</li> <li data-xf-list-type="ul">در میان لایههای کیک میتوانید از موز، کشکش یا گردو نیز استفاده کنید.</li> <li data-xf-list-type="ul">برای تهیه این کیک بسته به سلیقه خود میتوانید از دو نوع پتی بور ساده یا شکلاتی استفاده کنید.</li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="ARA.O.O, post: 88662, member: 300"] [HEADING=1]۵. کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و هویج[/HEADING] [TABLE] [TR] [TD]مواد اولیه[/TD] [TD]مقدار[/TD] [/TR] [TR] [TD]بیسکویت پتی بور[/TD] [TD]2 بسته[/TD] [/TR] [TR] [TD]آب سرد[/TD] [TD]1 لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]2/3 لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر هل[/TD] [TD]1 قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]گلاب[/TD] [TD]2 قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]هویج[/TD] [TD]500 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]نشاسته ذرت[/TD] [TD]3 قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] [B] دستور تهیه:[/B] [LIST] [*]برای شروع کار، هویجها رو پوست بگیرید، کمی خرد کنید و در آب جوش بریزید. اجازه دهید کاملا پخته و نرم شود. سپس شکر و پودر هل را روی هویجها بریزید. بعد از آن نشاسته را همراه با آب سرد مخلوط کنید و روی هویجها ریخته و روی حرارت بگذارید. مدام مواد خود را هم بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شوند. در آخر گلاب را به مواد خود اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. [*]یک قالب یا ظرف برای کیک یخچالی خود تهیه کنید. در کف ظرف یک لایه بیسکویت و یک لایه پوره هویجی را که آماده کرده بودید، بچینید. این کار را تا زمانی که پوره هویج شما و بیسکویتها تمام شود، انجام دهید. لایه آخر را باید با پوره هویج به صورت کامل بپوشانید. [*]بعد از آن، مواد خود را حدود 6 الی 7 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا آماده سرو شود. بعد از آن که آماده شد، برش دهید و نوش جان کنید. [*][B]نکته:[/B] شما میتوانید مقداری پودر کاکائو نیز به مواد میانی بزنید. [*]در میان لایههای کیک میتوانید از موز، کشکش یا گردو نیز استفاده کنید. [*]برای تهیه این کیک بسته به سلیقه خود میتوانید از دو نوع پتی بور ساده یا شکلاتی استفاده کنید. [/LIST] [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر کیک یخچالی به چهار روش مختلف
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین