انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر موکا شکلاتی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99706" data-attributes="member: 27"><p> <table style='width: 100%' class=''><tr><td>مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر</td><td></td></tr><tr><td>شیر</td><td>۳ لیوان</td></tr><tr><td>شکر</td><td>¾ پیمانه</td></tr><tr><td>خامه صبحانه</td><td>۱ بسته</td></tr><tr><td>شکلات تخته ای</td><td>۱۰۰ گرم</td></tr><tr><td>نسکافه یا قهوه</td><td>۱ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>پودر کاکائو</td><td>۲ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>پودر ژلاتین</td><td>۳ قاشق غذاخوری</td></tr></table><p></p><p>برای تهیه دسر موکا ابتدا ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و کمی هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل شود.</p><p>خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم و یکدست شود. توجه داشته باشید که باید مراقب باشیم حین درست کردن دسر خامه نباید به هیچ وجه به نقطه جوش برسد.</p><p>پس از اینکه خامه به خوبی گرم شد، شکر را به همراه پودر کاکائو و نسکافه به خامه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. در ادامه شیر ولرم را کم کم اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.</p><p>پس از اینکه شیر را به طور کامل اضافه کردیم، اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. در ادامه ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم یکدست شوند.</p><p>در این مرحله مایه دسر را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه دسر را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم.</p><p>حالا قالب را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده شود. در ادامه دور دسر را با یک کارد تیز جدا می کنیم، سپس یک بشقاب مناسب روی در قالب بر می گردانیم و دسر موکا را داخل بشقاب بر می گردانیم.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99706, member: 27"] [TABLE] [TR] [TD]مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]شیر[/TD] [TD]۳ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]¾ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD]خامه صبحانه[/TD] [TD]۱ بسته[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکلات تخته ای[/TD] [TD]۱۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]نسکافه یا قهوه[/TD] [TD]۱ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر کاکائو[/TD] [TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر ژلاتین[/TD] [TD]۳ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] برای تهیه دسر موکا ابتدا ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و کمی هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل شود. خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم و یکدست شود. توجه داشته باشید که باید مراقب باشیم حین درست کردن دسر خامه نباید به هیچ وجه به نقطه جوش برسد. پس از اینکه خامه به خوبی گرم شد، شکر را به همراه پودر کاکائو و نسکافه به خامه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. در ادامه شیر ولرم را کم کم اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم. پس از اینکه شیر را به طور کامل اضافه کردیم، اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. در ادامه ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم یکدست شوند. در این مرحله مایه دسر را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه دسر را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم. حالا قالب را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده شود. در ادامه دور دسر را با یک کارد تیز جدا می کنیم، سپس یک بشقاب مناسب روی در قالب بر می گردانیم و دسر موکا را داخل بشقاب بر می گردانیم. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر موکا شکلاتی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین