انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه تارت زغال اخته
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99993" data-attributes="member: 27"><p>برای این کار کره سرد را داخل ظرفی بریزید و سپس به آن وانیل را نیز به همراه نمک اضافه کرده و در آخر نیز آرد را داخل ظرف الک کرده و آن را هم به مواد اضافه کنید و سپس ترکیب مواد را به وسیله یک چنگال خوب با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید تا آرد دانه درشت تر شده و کره نیز کاملاً به خورد آرد برود.</p><p></p><p>به مواد تارت پودر شکر را نیز اضافه کرده و آن را هم با مواد در حد مخلوط و ترکیب شدن هم بزنید و مخلوط کنید و بعد از پودر شکر تخم مرغ را هم بشکنید و زرده آن را از سفیده آن جدا کرده و سفیده را کنار گذاشته و زرده را به مواد خمیر اضافه کنید و مجدد با مواد هم بزنید و مخلوط کنید و در آخرین مرحله شیر سرد را هم به صورت آرام آرام و کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن شیر به خمیر تارت مواد را کاملاً با یکدیگر هم بزنید و ترکیب کنید تا خمیر تارت تهیه و به طور کامل جمع شود. پس از جمع شدن خمیر آن را برداشته و داخل نایلونی قرار دهید و سپس آن را به مدت 30 دقیقه ای داخل یخچال قرار دهید و به آن زمان دهید تا در این مدت خمیر شما استراحت کند و داخل یخچال سرد شود.</p><p></p><p>خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج کنید و آن را بین دو نایلون قرار دهید و سپس آن را به وسیله وردنه مقداری روی سطح کار پهن کنید و بعد قالب جدا شونده را برداشته و خمیر را داخل قالب قرار دهید و آن را داخل قالب فیکس کنید و سپس سس زغال اخته ای که تهیه کرده اید را روی خمیر بریزید و بعد فر را به مدت 15 دقیقه روی دمای 180 درجه قرار دهید تا داخل فر گرم و آماده شود و بعد قالب را به مدت 15 دقیقه روی دمای 200 درجه قرار دهید و بعد دما را به 180 تغییر دهید و به آن مجدد 45 دقیقه دیگر زمان دهید تا تارت شما کاملاً پخته و آماده شوند. دقت داشته باشید این دما و این زمانی که گفته شد برای فر های معمولی می باشد و اگر از فر های کانوکشن دار استفاده می کنید تارت شما زمان کمتری برای پخت نیاز دارد. بعد از گذشت زمان مورد نظر تارت زغال اخته خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99993, member: 27"] برای این کار کره سرد را داخل ظرفی بریزید و سپس به آن وانیل را نیز به همراه نمک اضافه کرده و در آخر نیز آرد را داخل ظرف الک کرده و آن را هم به مواد اضافه کنید و سپس ترکیب مواد را به وسیله یک چنگال خوب با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید تا آرد دانه درشت تر شده و کره نیز کاملاً به خورد آرد برود. به مواد تارت پودر شکر را نیز اضافه کرده و آن را هم با مواد در حد مخلوط و ترکیب شدن هم بزنید و مخلوط کنید و بعد از پودر شکر تخم مرغ را هم بشکنید و زرده آن را از سفیده آن جدا کرده و سفیده را کنار گذاشته و زرده را به مواد خمیر اضافه کنید و مجدد با مواد هم بزنید و مخلوط کنید و در آخرین مرحله شیر سرد را هم به صورت آرام آرام و کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن شیر به خمیر تارت مواد را کاملاً با یکدیگر هم بزنید و ترکیب کنید تا خمیر تارت تهیه و به طور کامل جمع شود. پس از جمع شدن خمیر آن را برداشته و داخل نایلونی قرار دهید و سپس آن را به مدت 30 دقیقه ای داخل یخچال قرار دهید و به آن زمان دهید تا در این مدت خمیر شما استراحت کند و داخل یخچال سرد شود. خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج کنید و آن را بین دو نایلون قرار دهید و سپس آن را به وسیله وردنه مقداری روی سطح کار پهن کنید و بعد قالب جدا شونده را برداشته و خمیر را داخل قالب قرار دهید و آن را داخل قالب فیکس کنید و سپس سس زغال اخته ای که تهیه کرده اید را روی خمیر بریزید و بعد فر را به مدت 15 دقیقه روی دمای 180 درجه قرار دهید تا داخل فر گرم و آماده شود و بعد قالب را به مدت 15 دقیقه روی دمای 200 درجه قرار دهید و بعد دما را به 180 تغییر دهید و به آن مجدد 45 دقیقه دیگر زمان دهید تا تارت شما کاملاً پخته و آماده شوند. دقت داشته باشید این دما و این زمانی که گفته شد برای فر های معمولی می باشد و اگر از فر های کانوکشن دار استفاده می کنید تارت شما زمان کمتری برای پخت نیاز دارد. بعد از گذشت زمان مورد نظر تارت زغال اخته خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه تارت زغال اخته
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین