انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه تارت زغال اخته
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99992" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">کره 115 گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">تخم مرغ 1 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">پودر شکر 30 گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">شیر سرد 80 میلی لیتر</li> <li data-xf-list-type="ul">وانیل 1/8 ق مربا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">نمک 1 پنس</li> <li data-xf-list-type="ul">آرد 250 گرم</li> </ul> <ul> <li data-xf-list-type="ul">زغال اخته نیم کیلو</li> <li data-xf-list-type="ul">شکر 1 پیمانه</li> <li data-xf-list-type="ul">آب نصف پیمانه</li> <li data-xf-list-type="ul">آبلیمو 1 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">نشاسته ذرت 1 ق غذا خوری</li> </ul><p>ابتدا تمامی زغال اخته ها را با آب سرد بشویید و آن ها را پاک کنید و چومبه و برگ های آن ها را جدا کنید و سپس قابلمه ای را برداشته و زغال اخته های شسته و پاک شده را به همراه 1 پیمانه شکر و آبلیمو داخل قابلمه بریزید و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد نصف پیمانه آب را نیز به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و فرصت دهید تا در این مدت تمامی زغال اخته ها کاملاً نرم و پخته شوند. بعد از پخته و نرم شدن تمامی زغال اخته ها قابلمه را از روی حرارت برداشته و قبل از سرد شدن زغال اخته ها آن ها را داخل صافی بریزید و خوب آن ها را از صافی ردد کنید تا هسته تمامی آن ها جدا شود و بعد هسته و توفاله ها را دور ریخته و ماهیتابه ای نچسبی را برداشته و داخل آن پوره زغال اخته ای که تهیه کرده بودید را بریزید و به آن نشاسته ذرت را هم اضافه کرده و ماهیتابه را مجدد روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و آن قدر آن را به وسیله لیسک روی حرارت ملایم و کم هم بزنید و مخلوط کنید تا سس شما غلیظ شود و رد لیسک نیز روی سس باقی بماند و بعد حرارت را خاموش کنید و سس زغال اخته شما آماده است.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99992, member: 27"] [LIST] [*]کره 115 گرم [*]تخم مرغ 1 عدد [*]پودر شکر 30 گرم [*]شیر سرد 80 میلی لیتر [*]وانیل 1/8 ق مربا خوری [*]نمک 1 پنس [*]آرد 250 گرم [/LIST] [LIST] [*]زغال اخته نیم کیلو [*]شکر 1 پیمانه [*]آب نصف پیمانه [*]آبلیمو 1 ق غذا خوری [*]نشاسته ذرت 1 ق غذا خوری [/LIST] ابتدا تمامی زغال اخته ها را با آب سرد بشویید و آن ها را پاک کنید و چومبه و برگ های آن ها را جدا کنید و سپس قابلمه ای را برداشته و زغال اخته های شسته و پاک شده را به همراه 1 پیمانه شکر و آبلیمو داخل قابلمه بریزید و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد نصف پیمانه آب را نیز به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و فرصت دهید تا در این مدت تمامی زغال اخته ها کاملاً نرم و پخته شوند. بعد از پخته و نرم شدن تمامی زغال اخته ها قابلمه را از روی حرارت برداشته و قبل از سرد شدن زغال اخته ها آن ها را داخل صافی بریزید و خوب آن ها را از صافی ردد کنید تا هسته تمامی آن ها جدا شود و بعد هسته و توفاله ها را دور ریخته و ماهیتابه ای نچسبی را برداشته و داخل آن پوره زغال اخته ای که تهیه کرده بودید را بریزید و به آن نشاسته ذرت را هم اضافه کرده و ماهیتابه را مجدد روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و آن قدر آن را به وسیله لیسک روی حرارت ملایم و کم هم بزنید و مخلوط کنید تا سس شما غلیظ شود و رد لیسک نیز روی سس باقی بماند و بعد حرارت را خاموش کنید و سس زغال اخته شما آماده است. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه تارت زغال اخته
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین