انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه آش بلغور گندم و عدس
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99955" data-attributes="member: 27"><p>سبزیجات آش را نیز به خوبی با آب سرد بشویید و پاک کنید و آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز و یکدست خرد کنید سپس پیاز ها را نیز برداشته و با آب بشویید و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل نگینی شده و یکدست خرد کنید و ماهیتابه ای را برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید تا کمی گرم و آماده شود و سپس درون آن پیاز های خرد شده را بریزید و زمان دهید تا به خوبی پیاز درون روغن سبک و طلایی و نرم شود و بعد به آن مقداری زردچوبه را اضافه کنید و آن را نیز 2 دقیقه دیگر مجدد با پیاز به خوبی تفت دهید تا پیاز داغ شما آماده شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. سپس سیر ها را نیز با آب شسته و پوست بگیرید و آن ها را به شکل ساطوری شده و یکدست خرد کنید و درون ماهیتابه ای به همراه روغن کمی تفت دهید تا طلایی رنگ و کمی سرخ شوند سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.</p><p></p><p>بعد از آن که نخود و لوبیا نیم پز شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید و عدس را نیز آبکش کنید و همگی آن ها را درون قابلمه ای که در آن بلغور لعاب انداخته اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد به آن ها مقداری زمان دهید در حد 20 دقیقه تا کمی با یکدیگر پخته شوند و بعد به آن ها سبزی های آشی که خرد کرده بودید را نیز به همراه نصف پیاز داغ اضافه کنید و تمامی آن ها را به خوبی با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و در آخر به آن سیر داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید و 40 دقیقه دیگر نیز به تمامی مواد با درب باز زمان دهید تا به خوبی با یکدیگر پخته و نرم و آماده شوند. دقت داشته باشید که اگر درب قابلمه را ببندید سبزی های آش شما رنگی تیره رنگ به خود می گیرند.</p><p></p><p>درون ماهیتابه ای مقداری روغن بریزد و به آن ها مقداری پودر نعنا اضافه کنید و 1 الی 2 دقیقه به پودر نعنا زمان دهید تا به خوبی رنگ آن درون روغن باز شود و کمی سرخ شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. دقت داشته باشید که میزان روغنی که در آن پودر نعنا را سرخ می کنید باید به میزانی باشد که نعنا ها درون روغن مقداری شناور باشند. پس از گذشت زمان مورد نظر که آش شما به خوبی پخته و آماده شد آش خود را درون ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید بریزید و روی آن را با پیاز داغی که باقی مانده بود و نعنا داغ تزیین کنید و بعد از آن هم آش بلغور شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99955, member: 27"] سبزیجات آش را نیز به خوبی با آب سرد بشویید و پاک کنید و آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز و یکدست خرد کنید سپس پیاز ها را نیز برداشته و با آب بشویید و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل نگینی شده و یکدست خرد کنید و ماهیتابه ای را برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید تا کمی گرم و آماده شود و سپس درون آن پیاز های خرد شده را بریزید و زمان دهید تا به خوبی پیاز درون روغن سبک و طلایی و نرم شود و بعد به آن مقداری زردچوبه را اضافه کنید و آن را نیز 2 دقیقه دیگر مجدد با پیاز به خوبی تفت دهید تا پیاز داغ شما آماده شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. سپس سیر ها را نیز با آب شسته و پوست بگیرید و آن ها را به شکل ساطوری شده و یکدست خرد کنید و درون ماهیتابه ای به همراه روغن کمی تفت دهید تا طلایی رنگ و کمی سرخ شوند سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. بعد از آن که نخود و لوبیا نیم پز شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید و عدس را نیز آبکش کنید و همگی آن ها را درون قابلمه ای که در آن بلغور لعاب انداخته اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد به آن ها مقداری زمان دهید در حد 20 دقیقه تا کمی با یکدیگر پخته شوند و بعد به آن ها سبزی های آشی که خرد کرده بودید را نیز به همراه نصف پیاز داغ اضافه کنید و تمامی آن ها را به خوبی با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و در آخر به آن سیر داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید و 40 دقیقه دیگر نیز به تمامی مواد با درب باز زمان دهید تا به خوبی با یکدیگر پخته و نرم و آماده شوند. دقت داشته باشید که اگر درب قابلمه را ببندید سبزی های آش شما رنگی تیره رنگ به خود می گیرند. درون ماهیتابه ای مقداری روغن بریزد و به آن ها مقداری پودر نعنا اضافه کنید و 1 الی 2 دقیقه به پودر نعنا زمان دهید تا به خوبی رنگ آن درون روغن باز شود و کمی سرخ شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. دقت داشته باشید که میزان روغنی که در آن پودر نعنا را سرخ می کنید باید به میزانی باشد که نعنا ها درون روغن مقداری شناور باشند. پس از گذشت زمان مورد نظر که آش شما به خوبی پخته و آماده شد آش خود را درون ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید بریزید و روی آن را با پیاز داغی که باقی مانده بود و نعنا داغ تزیین کنید و بعد از آن هم آش بلغور شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه آش بلغور گندم و عدس
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین