. . .

آموزش رسپی كعب الغزال اصیل و مشهور با قدمتی 200 ساله.

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
Cornes-de-gazelle.jpeg

دسر کعب الغزال یکی از شیرینی های محبوب مراکشی است بسیار طعم لذیذی دارد و آسانی درست می شود. ترکیبات آن حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم برای سلامت و ایمنی بدن مانند ویتامین ها، مواد معدنی، قندها، کربوهیدرات ها و ... است. بسته به موادی که در تهیه آن استفاده می شود، می توان آن را با مربا، یا با دارچین، کره و ..

مواد میانی

پانصد گرم بادام خرد شده. دویست و هفتاد و پنج گرم شکر. یک سوم فنجان آب شکوفه. یک چهارم فنجان کره آب شده. ¼ قاشق چای خوری دارچین. مصطکی

مواد لازم برای تهیه خمیر:

سه لیوان آرد. کمی نمک

دو عدد تخم مرغ

سه چهارم فنجان کره بدون نمک.

پنج قاشق غذاخوری آب

. طرز تهیه بادام ها را آسیاب کنید با دستگاه برقی سپس در ظرفی بریزید و مصطکی و شکر و آب شکوفه و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری به دست آید. مخلوط را به شکل انگشتان بلند در آورید و کنار بگذارید. آرد را در ظرفی بریزید و کره و نمک و آب شکوفه و تخم مرغ را اضافه کنید و ربع ساعت ورز دهید سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را با کاغذ نایلونی بپوشانید و بگذارید یک ربع بماند. یک ساعت تا استراحت. هر قسمت از خمیر را روی سطح سفت و آرد پاشی شده پهن کنید و سپس فیلینگ را بگذارید و خمیر را از لبه ها خم کنید و خوب بپیچید و چند تکه کنید و با فشار روی لبه ها به شکل دلخواه در بیاورید. . تکه های خمیر را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. نوش جان
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین