انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
تازه های پزشکی!
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="tor_anj.kh" data-source="post: 895" data-attributes="member: 24"><p><span style="font-size: 18px"><strong>شیر پاستوریزه بهتر است یا استرلیزه؟</strong></span></p><p>متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه شیر یک ماده غذایی مفید است، اظهار کرد: در صورتی که از شیرهای فلهای که از سلامت آنها آگاهی نداریم استفاده شود، همین ماده جان بخش میتواند بسیار مضر بوده و حتی جانگیر هم شود.</p><p></p><p>ضیا الدین مظهری، افزود: شیر یک ماده غذایی بسیار ارزشمندی است که بسیاری از نیازهای بدن با مصرف آن تأمین میشود اما باید توجه داشته باشیم که استفاده از شیرهای فلهای میتواند بیماری زا باشد.</p><p></p><p>وی تصریح کرد: در صورتی که از شیرهای فلهای که از سلامت آنها آگاهی نداریم استفاده شود همین ماده جان بخش میتواند بسیار مضر بوده و حتی جانگیر هم شود چرا که شیر بسیار فساد پذیر است و باید توجه داشته باشیم شیرهایی که در کارخانهها تهیه و بسته بندی میشود سلامت آنها توسط کارشناسان بررسی میشود و شیرهایی که از دامداریها جمع آوری میشود توسط این کارشناسان بررسی میشود تا از کیفیت شیر و میزان آلودگی احتمالی آن با و اینکه آیا ویروس تب مالت را دارند یا خیر مطمئن شوند.</p><p></p><p>به گفته مظهری؛ شیرهایی که به صورت فلهای توزیع میشود و از دامداریهای کوچک جمع آوری شده است این افراد توانایی تشخیص آلودگی شیر را ندارند و گرچه شاید این شیرها در ظرفهای تمیز و با دستهای سالم دوشیده شده و یا در دمای مناسبی نگهداری شده باشند اما بعید نیست که دام مریض باشد و یا پستان گاوی زخمی شده باشد که شیر این دامها نباید وارد چرخه فروش شود.</p><p></p><p>وی تاکید کرد: «شیر و برخی فرآوردههای شیری فلهای نباید بی محابا مصرف شود به خصوص پنیر و مخصوصاً افرادی که در مسافرتها از این فرآوردههای فلهای استفاده میکنند به دلیل اینکه سیستم دفاعی بدن آنها میکروبهای محیط جدید را نمیشناسند بدن آنها در قبال آن واکنش شدیدی نشان میدهد بنابراین تا جایی که امکان دارد افراد از شیرهایی که شناخته شده نیستند و به صورت فلهای توزیع میشوند استفاده نکنند.»</p><p></p><p>مظهری در رابطه با اینکه شیر پاستوریزه بهتر است استفاده شود یا استرلیزه، اضافه کرد: شیر پاستوریزه که از شیر تازه با شرایط خاصی و به مدت کوتاهی حرارت دیده و تهیه شده ماندگاری زیادی ندارد و به مدت ۳ تا ۵ روز بیشتر ماندگاری ندارد و به دلیل طعم بهتری که دارد بیشتر مصرف کنندگان به سراغ مصرف این شیر روی میآورند.</p><p></p><p>متخصص تغذیه و رژیم درمانی، تاکید کرد: اما شیرهای استرلیزه با توجه به تکنیکهای پیشرفتهای که در تهیه این شیرها به کار میرود و تمام عوامل بیماری زا و حتی برخی میکروبهایی که در مقابل حرارت کم مقاومت نشان میدهند از بین میرود و این شیرها دارای ماندگاری بالایی میباشد و تا زمانی که در پاکت این شیرها باز نشود سالم میماند و با وجود ماندگاری طولانی سالم میماند اما باید توجه داشت که به محض باز شدن در پاکت این شیرها هم باید سریع مصرف شود و سریعاً در داخل یخچال نگهداری شوند.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tor_anj.kh, post: 895, member: 24"] [SIZE=5][B]شیر پاستوریزه بهتر است یا استرلیزه؟[/B][/SIZE] متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه شیر یک ماده غذایی مفید است، اظهار کرد: در صورتی که از شیرهای فلهای که از سلامت آنها آگاهی نداریم استفاده شود، همین ماده جان بخش میتواند بسیار مضر بوده و حتی جانگیر هم شود. ضیا الدین مظهری، افزود: شیر یک ماده غذایی بسیار ارزشمندی است که بسیاری از نیازهای بدن با مصرف آن تأمین میشود اما باید توجه داشته باشیم که استفاده از شیرهای فلهای میتواند بیماری زا باشد. وی تصریح کرد: در صورتی که از شیرهای فلهای که از سلامت آنها آگاهی نداریم استفاده شود همین ماده جان بخش میتواند بسیار مضر بوده و حتی جانگیر هم شود چرا که شیر بسیار فساد پذیر است و باید توجه داشته باشیم شیرهایی که در کارخانهها تهیه و بسته بندی میشود سلامت آنها توسط کارشناسان بررسی میشود و شیرهایی که از دامداریها جمع آوری میشود توسط این کارشناسان بررسی میشود تا از کیفیت شیر و میزان آلودگی احتمالی آن با و اینکه آیا ویروس تب مالت را دارند یا خیر مطمئن شوند. به گفته مظهری؛ شیرهایی که به صورت فلهای توزیع میشود و از دامداریهای کوچک جمع آوری شده است این افراد توانایی تشخیص آلودگی شیر را ندارند و گرچه شاید این شیرها در ظرفهای تمیز و با دستهای سالم دوشیده شده و یا در دمای مناسبی نگهداری شده باشند اما بعید نیست که دام مریض باشد و یا پستان گاوی زخمی شده باشد که شیر این دامها نباید وارد چرخه فروش شود. وی تاکید کرد: «شیر و برخی فرآوردههای شیری فلهای نباید بی محابا مصرف شود به خصوص پنیر و مخصوصاً افرادی که در مسافرتها از این فرآوردههای فلهای استفاده میکنند به دلیل اینکه سیستم دفاعی بدن آنها میکروبهای محیط جدید را نمیشناسند بدن آنها در قبال آن واکنش شدیدی نشان میدهد بنابراین تا جایی که امکان دارد افراد از شیرهایی که شناخته شده نیستند و به صورت فلهای توزیع میشوند استفاده نکنند.» مظهری در رابطه با اینکه شیر پاستوریزه بهتر است استفاده شود یا استرلیزه، اضافه کرد: شیر پاستوریزه که از شیر تازه با شرایط خاصی و به مدت کوتاهی حرارت دیده و تهیه شده ماندگاری زیادی ندارد و به مدت ۳ تا ۵ روز بیشتر ماندگاری ندارد و به دلیل طعم بهتری که دارد بیشتر مصرف کنندگان به سراغ مصرف این شیر روی میآورند. متخصص تغذیه و رژیم درمانی، تاکید کرد: اما شیرهای استرلیزه با توجه به تکنیکهای پیشرفتهای که در تهیه این شیرها به کار میرود و تمام عوامل بیماری زا و حتی برخی میکروبهایی که در مقابل حرارت کم مقاومت نشان میدهند از بین میرود و این شیرها دارای ماندگاری بالایی میباشد و تا زمانی که در پاکت این شیرها باز نشود سالم میماند و با وجود ماندگاری طولانی سالم میماند اما باید توجه داشت که به محض باز شدن در پاکت این شیرها هم باید سریع مصرف شود و سریعاً در داخل یخچال نگهداری شوند. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
تازه های پزشکی!
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین