. . .

آموزش بادریجانی با ادویه و گردو

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

در این دستورالعمل طریقه درست کردن یکی از غذاهای مرسوم و محبوب
گرجستان را که عمدتاً بصورت سرد و در تابستان سرو می شود به شما نشان خواهیم داد . نوع اولیه و اصلی این غذا با ادویه جات تند می باشد اما شما بسته به ذائقه خود می توانید تندی آنرا کاهش داده یا آنرا حذف نمائید

مواد لازم:
500 گرم بادمجان، 250 گرم گردو، 1 قاشق چایخوری شنبلیله آبی خشک ، 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز ، 1 قاشق چایخوری گل همیشه بهار خشک شده، 3 حبه سیر، 3 قاشق سرکه شـ×ر×ا×ب سفید، نمک و 100 میلی لیتر روغن

طرز تهیه :
گردو و سیر را خرد کرده و با هم مخلوط نمائید . سپس ادویه جات ، فلفل ، نمک ، سرکه و 3 -4 قاشق آب را به آن اضافه کرده کاملاً مخلوط کنید .
میکس کردن را تا زمانی که مخلوط به شکل زیر درآید ادامه دهید.
هر بادمجان را به درازا و به 4 – 5 قطعه قاچ نمائید .
بادمجانها را درون ماهیتابه سرخ کنید بطوری که هردو طرف آنها سرخ شود .
سپس بادمجان هارا بروی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس مواد میکس شده را به دقت روی هر بادمجان پخش نمائید .

بادمجان ها را مطابق شکل تا کنید.

سپس مجدداً مواد میکس شده را مطابق شکل بروی بادمجان ها پخش کنید .
عموماً از جعفری تازه جهت چاشنی این غذا استفاده می شود .

سرو بادریجانی بصورت سرد انجام می گیرد . همچنین از دانه انار نیز برای چاشنی این غذا استفاده می شود این شیوه تزئین در اکثر رستورانهای گرجی مرسوم است .
به به 😊😋 از بادریجانی خود لذت ببرید …
 
آخرین ویرایش:

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
149

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین