Paradox
مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
معاون
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقرهای
کاربر ثابت
- نام هنری
- پارادوکس
- بخشدار
- - آموزش
- مدیر کتابدونی
- - ویراستاری
- شناسه کاربر
- 310
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-20
- موضوعات
- 500
- نوشتهها
- 5,327
- راهحلها
- 98
- پسندها
- 1,313
- امتیازها
- 1,313
- سن
- 19
- محل سکونت
- قبرستانیمتروکهبه نام«ذهن»
دو نکته ی مهم.
هنگام پخت تخم مرغ، سفیده آن با ظروف چدنی واکنش شیمیایی برقرار میکند و موجب مضرشدن تخم مرغ میشود؛ بنابراین بهتر است برای طبخ آن از ظروف نچسب استفاده کنید. همچنین، بهترین روش برای ارزیابی تازگی تخم مرغ این است که آن را در کف کاسهای پر از آب بگذارید. تخم مرغ تازه در کف ظرف میماند؛ ولی تخم مرغ کهنه روی آب شناور میشود.
هنگام پخت تخم مرغ، سفیده آن با ظروف چدنی واکنش شیمیایی برقرار میکند و موجب مضرشدن تخم مرغ میشود؛ بنابراین بهتر است برای طبخ آن از ظروف نچسب استفاده کنید. همچنین، بهترین روش برای ارزیابی تازگی تخم مرغ این است که آن را در کف کاسهای پر از آب بگذارید. تخم مرغ تازه در کف ظرف میماند؛ ولی تخم مرغ کهنه روی آب شناور میشود.
نام موضوع : آموزش ۱۳نوع برای پختن تخم مرغ
دسته : آموزش آشپزی